Trouwshoot op het strand van Wassenaar tijdens het gouden uurtje

In deze blog neem ik jullie mee naar een shoot tijdens zonsondergang.

Vanwege het corona virus heeft het bruidseizoen een tijdje stil gelegen net zoals de rest van de wereld.

Hierdoor had ik wat meer ruimte vrij voor portfolio werk en daarom deed ik een oproep voor een stel die graag nog eens op de foto wilden met hun trouwkleding.

Het is intussen al weer even geleden dat ik een bruidspaar tijdens het gouden uurtje mocht vastleggen. Dit is in de zomer natuurlijk best laat, vandaar dat dit niet vaak plaats vind. De meeste bruidsparen willen rond die tijd toch al graag beginnen met feesten ( ik geef ze groot gelijk 😉 ).

Lisanne reageerde vol enthousiasme dat zij en haar man Wesley dit wel erg leuk vonden om te doen. Ze waren 4 jaar geleden getrouwd en hadden eigenlijk geen uitgebreide shoot gehad. Helemaal niet erg, je moet doen wat bij jou past op je bruiloft. En op deze manier hadden ze toch kans op een trouwshoot samen.

Ik heb met Wesley en Lisanne afgesproken bij de Wassenaerse slag. Ideale plek met zowel strand als duinen die makkelijk toegangbaar zijn.

Eenmaal daar aangekomen werd ik helemaal gelukkig. Wat een prachtig stel zijn Lisanne en Wesley en wat zag Lisanne er prachtig uit in haar trouwjurk en Wesley in zijn trouwpak. Het droogboeket gemaakt door Kamillebloemen maakte het geheel helemaal af.

Eerst gingen wij naar de duinen voor hert eerste gedeelte van de shoot. Als trouwfotograaf vind ik het heel fijn om foto’s in de natuur te maken. Het stel was heel ontspannen en met een fijn praatje hadden zij eigenlijk niet eens in de gaten dat zij op de foto werden gezet.

Prachtig droogboeket

Na het gedeelte in de duinen van Wassenaar gingen wij tenslotte richting het strand. De zonsondergang was echt prachtig op deze zomeravond in Juni.

Golden hour op het strand

Ik heb vooral genoten van deze shoot en ben heel blij dat Lisanne en Wesley hier aan mee wilden werken. Bedankt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.