meer informatie +

Iedere vrouw , iedere moeder mag trots zijn op haar lichaam, en er van houden.

Dit lichaam is misschien wel de geboorteplaats van het menselijke leven. Na een zwangerschap zijn er misschien imperfecties waar je als vrouw aan moet wennen, maar in iedere imperfectie zit schoonheid.
Met een boudoir shoot omarm & waardeer je jouw lichaam. Jij bent uniek, jouw lichaam is uniek. Iedere vrouw heeft haar eigen imperfecties en deze mag je liefhebben.
Tijdens een boudoir shoot leg ik jouw schoonheid op een pure & artistieke manier vast. Jij bent het waard om van te houden. 

Boudoir fotografie  zeeland

Je bent een vrouw , misschien moeder of zwanger van je eerste kindje. Je lijf verandert. Het draagt het meest kostbare wat je als vrouw zijnde ooit kan dragen in zich en vormt een prachtig klein wezen in jouw baarmoeder.

Het kan zijn dat je lichaam tijdens of na de zwangerschap misschien niet meer helemaal voelt als de jouwe. Door de vele onrealistische 'ideaalbeelden' die wij ons hele leven te zien krijgen op social media, televisie en andere platformen kan het lastig zijn om ons lichaam te accepteren zoals het is.

Maar waarom eigenlijk? Juist tijdens of na het dragen van een kindje mag je trots zijn op je lichaam. Een hangend buikje, overtollig vet of misschien wel de striae strepen op je lichaam. Ze mogen gezien worden. Jij mag gezien worden. Het lichaam waarin je kind negen maanden lang de ruimte kreeg om te groeien, mag gevierd worden. 

Samen kunnen wij tijdens een boudoirshoot prachtige foto's maken waardoor je juist deze kenmerken van je lichaam (meer) gaat waarderen. Beelden waar je met trots op kan terugkijken en die je vol zelfvertrouwen aan anderen durft te laten zien.

Lieve moeder, je bent mooi. Gewoon zoals je bent.

Waarom een boudoir shoot?

plan een kennismakingsgesprek

Debbie

Na het krijgen van 3 kinderen is mijn lichaam niet meer wat het geweest is. Ik heb striemen en ben zwaarder in gewicht dan voor mijn zwangerschappen.  Door de veranderingen aan mijn lichaam was ik erg onzeker en ik was dan ook erg bang dat mijn foto's niet mooi zouden zijn. 

Voorafgaand aan de shoot was ik gespannen. Maar door de fijne begeleiding en gezelligheid tijdens de shoot kon ik mijn gene al snel loslaten. Deborah heeft veel verstand van wat ze doet en dit merk je tijdens de shoot.

De resultaten van de shoot zijn prachtig. Ik ben er heel erg tevreden over en zie mijzelf nu op een hele andere manier. 

Rick en Melissa


“Op de dag zelf heb je eigenlijk niet eens door dat ze overal bij is, en toch weet ze elk moment prachtig vast te leggen. De foto's zijn precies zoals we hadden gehoopt. Niets geforceerd, heel natuurlijk en met veel emotie. Ook onze gasten zijn prachtig in beeld gebracht. Een heel dierbare herinnering!”

Nina en Robin


Wat zijn de foto's van onze dag mooi geworden, Je heb de dag echt prachtig vastgelegd. 
De grote momenten, maar ook de kleine intieme momenten. Zelfs de kleinste details heb je mooi weten mee te pakken. 
Wij kijken met veel liefde terug op onze dag.

Ilse en Sander


" Wij hebben een fantastische bruiloft gehad en daar heeft Deborah aan bijgedragen. Vanaf het moment dat we haar hebben we gevraagd voor onze bruiloft hebben we daar alle vertrouwen in gehad. Het contact over de bruiloft verliep heel prettig.

Tijdens onze dag voelde het alsof er een vriendin aanwezig was. Heel prettig en wij kregen dan ook veel complimenten van onze gasten.

Lieve woorden

ja, ik wil meer informatie +

Je boekt een boudoirshoot vanaf €299,-

De investering voor een boudoirshoot bestaat uit twee delen ; de sessieprijs & de prints.

De sessieprijs is exclusief foto's. Ik geloof er in dat een print meer waarde heeft dan een digitaal bestand.

investering boudoir shoot

1. Hoe werkt het?

2. Creatief proces

3. Shoot day 

Voorafgaand aan de boudoir shoot wil ik je al graag beter leren kennen. Zodra je aanvraag bij mij binnenkomt zal ik contact met je opnemen en plannen we een kennismakingsgesprek. Dit kan via skype, of bij mij thuis. In dit gesprek gaan we kijken wat je idee is over de shoot en maken we een plan. Samen gaan we kunst maken en jou moederlijf eren.

Samen gaan we kijken naar jouw wensen en ideeën en wat het beste bij jou past. Voor een boudoirshoot kom ik graag bij jou thuis langs of zoeken we samen naar een geschikte locatie. Samen gaan we aan de slag om de mooiste foto’s te maken en daar nemen we rustig de tijd voor. 

Hoe je huis er ook uit ziet, er zijn altijd mooie plekken en mooi licht te vinden om prachtige beelden te maken.

Vandaag is het echt zover, we gaan shooten! Samen gaan wij prachtig werk maken om jouw lichaam te eren. Ik help je met poses en zorg ervoor dat je met een glimlach op deze dag kan terug kijken.

4. na de shoot

Na de boudoir shoot ga ik aan de slag met het selecteren en bewerken van de beelden. Ik maak een galerij met ongeveer 40 beelden.

5. Reveal sessie

Vervolgens is er een persoonlijke reveal sessie, dit kan bij mij thuis of online.
Tijdens deze sessie zie jij jouw beelden voor het eerst en kijken we samen welke beelden jij zou willen afnemen.

6. prints

Ik geloof in de kracht van prints. Omdat ik je met een boudoirshoot waarde wil geven werk ik op basis van prints.
Ik heb uitgebreid aanbod van prachtige print producten in hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn allemaal te bewonderen tijdens de reveal sessie.

 " to love yourself as you are is a miracle, and to see yourself is to have found yourself, for now
and now is all we have, and love is who we are'

Neem contact met mij op