meer informatie +

Gaan jullie trouwen in Zeeland? Wat leuk, Gefeliciteerd! Wat wil jij graag terug zien in je trouwfoto's? Wat maakt jullie bruiloft uniek en echt jullie bruiloft? 
Mijn wijze van fotograferen is te omschrijven als journalistiek. Ik leg jullie dag vast precies zoals hij is. Zo worden jullie vastgelegd zoals jullie zijn, lekker spontaan of juist liefdevol.

Dit zie je dan ook terug in de trouwfoto's. Interactie en details die specifiek zijn voor jullie dag. 
Mijn doel als trouwfotograaf Zeeland is om jullie vast te leggen precies zoals jullie zijn. Geen poespas, alleen maar genieten van elkaar.

trouwfotograaf uit zeeland

Tijdens de bruiloft ben ik vaak dicht bij jullie in de buurt, dus het hebben van een goede klik is heel belangrijk. Hoe beter de klik, hoe dichter ik bij jullie kan komen om een mooi verhaal te maken. 
Op jullie dag ben ik soms heel dichtbij en soms bijna onzichtbaar.

Ik leg jullie dag vast als een dagboek. Met mijn oog voor detail zorg ik ervoor dat alle belangrijke momenten op jullie dag worden gefotografeerd. De grote momenten, maar ook de details die jullie zelf misschien wel niet zien, omdat je zo druk aan het genieten bent van alles en iedereen om je heen.Deborah op de bruiloft
Juist die momenten tussendoor, die ene lach, een knipoog van je beste vriendin, een kleine traan. Omdat juist die momenten zo waardevol zijn.

Mijn fotografiestijl is journalistiek, warm en puur. Jullie genieten en ik maak herinneringen in de vorm van foto's, zodat jullie later naar deze beelden terug kunnen kijken. Hopelijk met een hele grote glimlach op jullie gezichten.

Deborah op de bruiloft

plan een kennismakingsgesprek

Debbie

Na het krijgen van 3 kinderen is mijn lichaam niet meer wat het geweest is. Ik heb striemen en ben zwaarder in gewicht dan voor mijn zwangerschappen.  Door de veranderingen aan mijn lichaam was ik erg onzeker en ik was dan ook erg bang dat mijn foto's niet mooi zouden zijn. 

Voorafgaand aan de shoot was ik gespannen. Maar door de fijne begeleiding en gezelligheid tijdens de shoot kon ik mijn gene al snel loslaten. Deborah heeft veel verstand van wat ze doet en dit merk je tijdens de shoot.

De resultaten van de shoot zijn prachtig. Ik ben er heel erg tevreden over en zie mijzelf nu op een hele andere manier. 

Rick en Melissa


“Op de dag zelf heb je eigenlijk niet eens door dat ze overal bij is, en toch weet ze elk moment prachtig vast te leggen. De foto's zijn precies zoals we hadden gehoopt. Niets geforceerd, heel natuurlijk en met veel emotie. Ook onze gasten zijn prachtig in beeld gebracht. Een heel dierbare herinnering!”

Nina en Robin


Wat zijn de foto's van onze dag mooi geworden, Je heb de dag echt prachtig vastgelegd. 
De grote momenten, maar ook de kleine intieme momenten. Zelfs de kleinste details heb je mooi weten mee te pakken. 
Wij kijken met veel liefde terug op onze dag.

Ilse en Sander


" Wij hebben een fantastische bruiloft gehad en daar heeft Deborah aan bijgedragen. Vanaf het moment dat we haar hebben we gevraagd voor onze bruiloft hebben we daar alle vertrouwen in gehad. Het contact over de bruiloft verliep heel prettig.

Tijdens onze dag voelde het alsof er een vriendin aanwezig was. Heel prettig en wij kregen dan ook veel complimenten van onze gasten.

Lieve woorden

ja, ik wil meer informatie +

• upgrade album vanaf €300,-

6 uur trouwfotografie voor €1895,- inclusief :
- linnen album 15x15cm
- +/- 300 foto's geleverd op usb & online gallery.
- preview van de foto's binnen een aantal dagen.
- kennismakingsgesprek én laatste details gesprek
- 25% korting op een loveshoot 

Pakket 6 uur fotografie

> 30 lieve bruidsparen 

vriendschappelijk 

tevredenheidsgarantie 

Stonden de afgelopen jaren voor mijn camera

Mijn bruidsparen geven vaak aan dat zij het gevoel hebben dat er een vriend extra op hun trouwdag aanwezig was.

Pas als jullie 100% tevreden zijn met het album, wordt deze gedrukt.

laat mij jullie verhaal vertellen

De fotosessie van jullie twee zie ik vooral als een momentje even echt voor jullie. De rest van de dag zijn er continue andere mensen bij. Zo’n momentje met z’n tweeën is meestal heerlijk als de ceremonie al geweest is en de gasten bijvoorbeeld aan het genieten zijn van de borrel. We hoeven absoluut geen uren weg te zijn. Het is net wat jullie fijn vinden. Maar ik adviseer wel altijd om dus even een moment te pakken met z’n tweeën en ondertussen maak ik dan de foto’s. Ook dit kunnen we bespreken tijdens het kennismakingsgesprek.

04. hoe zit het met de fotoshoot?

Zodra we een kennismakingsgesprek gepland hebben en er is niemand anders voor jullie datum met wie ik al een gesprek gepland heb staan, hebben jullie eerste keuze. Wil je zeker zijn van reservering van jullie datum, dan is het slim om daarna zo snel mogelijk te beslissen. Ik kan dan de opdrachtbevestiging opstellen voor jullie en als deze akkoord is reserveer ik jullie datum. Daarna ontvangen jullie van mij nog een aanbetalingsfactuur, als deze betaald is, staat de datum vast

03. hoe weten we zeker dat je onze dag vrijhoudt?

Om een compleet verhaal van jullie dag te kunnen maken is het mooi als ik er vanaf een deel van de voorbereidingen bij ben tot de start van het feest. Mocht je bruiloft langer dan een dag duren, kun je er ook aan denken om de dagen ervoor en erna mee te pakken. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we jullie wensen bespreken. Ook is het sowieso mogelijk om een minimaal aantal uren door te geven en tijdens het laatste details gesprek dat eventueel naar boven aan te passen. Het is dus helemaal niet erg als je nu nog niet precies weet hoeveel uren je me precies zou willen boeken.

02. voor hoeveel uur moeten we je boeken?

Binnen 2 maanden ontvangen jullie de foto’s van mij. Maar om de pijn te verzachten lever ik altijd binnen 5 dagen een preview van jullie dag. In deze preview zit van ieder moment van de dag een foto zodat je alvast de hele dag weer kunt herbeleven

01. hoelang moeten we wachten op de foto's?

Veelgestelde vragen