Info & prijzen

He, aanstaand bruidspaar! Wat leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn website. Trouwen is  een van de mooiste momenten die jullie in het leven gaan meemaken. Een dag die volledig draait om jullie liefde voor elkaar en waarbij alle belangrijke personen in jullie leven aanwezig zullen zijn. Een dag waarop jullie genieten, stralen, in het middelpunt staan en een feestje zullen vieren. ( Waar ik trouwens gek op ben ;) )Maar ook een dag waarop veel momenten langs jullie heen zullen gaan. 

Deze dag. Deze momenten. De liefde, het gevoel. Dat leg ik allemaal vast met mijn beelden. Zodat jullie deze prachtige dag iedere keer weer opnieuw kunnen beleven. 

Een kennismakingsgesprek is een perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, te onderzoeken of er een klik is en om jullie speciale dag uitgebreid te bespreken. Let's meet!

Neem contact op

Bruiloft

Rick & Melissa

“Op de dag zelf heb je eigenlijk niet eens door dat ze overal bij is, en toch weet ze elk moment prachtig vast te leggen. De foto's zijn precies zoals we hadden gehoopt. Niets geforceerd, heel natuurlijk en met veel emotie. Ook onze gasten zijn prachtig in beeld gebracht. Een heel dierbare herinnering!”

Nina & Robin

Wat zijn de foto's van onze dag mooi geworden, Je heb de dag echt prachtig vastgelegd. 
De grote momenten, maar ook de kleine intieme momenten. Zelfs de kleinste details heb je mooi weten mee te pakken. 
Wij kijken met veel liefde terug op onze dag

" Wij hebben een fantastische bruiloft gehad en daar heeft Deborah aan bijgedragen. Vanaf het moment dat we haar hebben we gevraagd voor onze bruiloft hebben we daar alle vertrouwen in gehad. Het contact over de bruiloft verliep heel prettig.

Tijdens onze dag voelde het alsof er een vriendin aanwezig was. Heel prettig en wij kregen dan ook veel complimenten van onze gasten

Werkwijze trouwfotograaf  Zeeland 

Ik ben dol op intieme en avontuurlijke bruiloften en leg deze dan ook heel graag vast. Mijn werkwijze kenmerkt zich door het persoonlijke contact. Om die reden leer ik jullie graag kennen tijdens een kennismakingsgesprek. In dit gesprek vertel ik jullie alles over mijn werkwijze en hoor ik graag wie jullie zijn. Nadat ik meer te weten ben gekomen over jullie bruiloft maak ik een pakket op maat, gebaseerd op jullie wensen en ideeën.

Door mijn spontane en relaxte houding weet ik mijn bruidsparen goed op hun gemak te stellen. Ook als jullie niet graag op de foto gaan komt het dus helemaal goed.

Prijzen voor trouwfotografie beginnen bij €1895,-.Plan nu een kennismakingsgesprek

Prijzen trouwfotografie 2023/2024


Pakket 1

Pakket 2

Pakket 3

6 uur fotografie ( aan te vullen naar wens)

Alle door mij geselecteerde foto's in hoge resolutie

1 jaar toegang tot online gallery 

Preview binnen 1 week

mini verassingalbum 15x15 cm 

1

2

3

6 uur fotografie ( aan te vullen naar wens)

Alle door mij geselecteerde foto's in hoge resolutie

1 jaar toegang tot online gallery 

Preview binnen 1 week

trouwalbum 20 x 20 cm inclusief 30 pagina's 

6 uur fotografie ( aan te vullen naar wens)

Alle door mij geselecteerde foto's in hoge resolutie

1 jaar toegang tot online gallery 

Gratis pre-weddingshoot (keuze uit 3 locaties)

Preview binnen 1 week

trouwalbum 25x 25 cm inclusief 30 pagina's 

€1895,-

€2363,-

€2675,-

Neem contact op

Drone

Indien de weersverwachtingen & de locatie het toe laten, neem ik graag mijn drone mee om beelden te maken van jullie prachtige dag.

Veelgestelde vragen

Binnen 2 maanden ontvangen jullie de foto’s van mij. Maar om de pijn te verzachten lever ik altijd binnen 5 dagen een preview van jullie dag. In deze preview zit van ieder moment van de dag een foto zodat je alvast de hele dag weer kunt herbeleven

Hoelang moeten we wachten op de foto's?

Veelgestelde vragen

Om een compleet verhaal van jullie dag te kunnen maken is het mooi als ik er vanaf een deel van de voorbereidingen bij ben tot de start van het feest. Mocht je bruiloft langer dan een dag duren, kun je er ook aan denken om de dagen ervoor en erna mee te pakken. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we jullie wensen bespreken. Ook is het sowieso mogelijk om een minimaal aantal uren door te geven en tijdens het laatste details gesprek dat eventueel naar boven aan te passen. Het is dus helemaal niet erg als je nu nog niet precies weet hoeveel uren je me precies zou willen boeken.

Voor hoeveel uur moeten we je boeken?

Veelgestelde vragen

Je betaalt vooraf 30% van de totaalprijs om je datum te reserveren. Twee weken voor de bruiloft stuur ik de factuur voor het restbedrag.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Veelgestelde vragen

Zodra we een kennismakingsgesprek gepland hebben en er is niemand anders voor jullie datum met wie ik al een gesprek gepland heb staan, hebben jullie eerste keuze. Wil je zeker zijn van reservering van jullie datum, dan is het slim om daarna zo snel mogelijk te beslissen. Ik kan dan de opdrachtbevestiging opstellen voor jullie en als deze akkoord is reserveer ik jullie datum. Daarna ontvangen jullie van mij nog een aanbetalingsfactuur, als deze betaald is, staat de datum vast

Wanneer moeten we jou boeken?

Veelgestelde vragen

De fotosessie van jullie twee zie ik vooral als een momentje even echt voor jullie. De rest van de dag zijn er continue andere mensen bij. Zo’n momentje met z’n tweeën is meestal heerlijk als de ceremonie al geweest is en de gasten bijvoorbeeld aan het genieten zijn van de borrel. We hoeven absoluut geen uren weg te zijn. Het is net wat jullie fijn vinden. Maar ik adviseer wel altijd om dus even een moment te pakken met z’n tweeën en ondertussen maak ik dan de foto’s. Ook dit kunnen we bespreken tijdens het kennismakingsgesprek.

Hoe zit het met de fotoshoot?

Kom in contact

Ik heb je berichtje goed ontvangen en stuur je zo snel mogelijk een antwoord.

Verzonden!