Info & prijzen

Yes! Jullie gaan trouwen. Trouwen is  een van de mooiste momenten die jullie in het leven gaan meemaken. Een dag die volledig draait om jullie liefde voor elkaar en waarbij alle belangrijke personen in jullie leven aanwezig zullen zijn. Een dag waarop jullie genieten, stralen, in het middelpunt staan en een feestje zullen vieren. ( Waar ik trouwens gek op ben ;) )Maar ook een dag waarop veel momenten langs jullie heen zullen gaan. 

Deze dag. Deze momenten. De liefde, het gevoel. Dat leg ik allemaal vast met mijn beelden. Zodat jullie deze prachtige dag iedere keer weer opnieuw kunnen beleven. 

Een kennismakingsgesprek is een perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, te onderzoeken of er een klik is en om jullie speciale dag uitgebreid te bespreken. Let's meet!

Bruiloft

Rick & Melissa

“Op de dag zelf heb je eigenlijk niet eens door dat ze overal bij is, en toch weet ze elk moment prachtig vast te leggen. De foto's zijn precies zoals we hadden gehoopt. Niets geforceerd, heel natuurlijk en met veel emotie. Ook onze gasten zijn prachtig in beeld gebracht. Een heel dierbare herinnering!”

Nina & Robin

Wat zijn de foto's van onze dag mooi geworden, Je heb de dag echt prachtig vastgelegd. 
De grote momenten, maar ook de kleine intieme momenten. Zelfs de kleinste details heb je mooi weten mee te pakken. 
Wij kijken met veel liefde terug op onze dag

" Wij hebben een fantastische bruiloft gehad en daar heeft Deborah aan bijgedragen. Vanaf het moment dat we haar hebben we gevraagd voor onze bruiloft hebben we daar alle vertrouwen in gehad. Het contact over de bruiloft verliep heel prettig.

Tijdens onze dag voelde het alsof er een vriendin aanwezig was. Heel prettig en wij kregen dan ook veel complimenten van onze gasten

Mijn werkwijze kenmerkt zich door het persoonlijke contact. Om die reden leer ik jullie graag kennen tijdens een kennismakingsgesprek. Nadat ik meer te weten ben gekomen over jullie bruiloft maak ik een pakket op maat, gebaseerd op jullie wensen en ideeën. Prijzen voor trouwfotografie beginnen bij 


Je ontvangt van mij de zorgvuldig bewerkte foto's in hoge resolutie in een online gallery. 

En die prachtige beelden van jullie bijzondere dag  verdienen het om gezien te worden. Daarom krijg je van mij nog een mooi mini album cadeau. 

Prijzen

Neem contact op

€1895,- 

Bekijk hier mijn beschikbaarheid

Wat leuk dat jullie interesse hebben in mijn trouwfotografie!

Stuur me een berichtje via het contact formulier en ik laat je zo snel mogelijk weten of ik nog beschikbaar ben. 

Vul dit formulier in, mail naar info@deborahhoogendijk.nl 
of bel +31 6 17 51 43 67