January 25, 2023

Bruiloft bij Slot oostende Goes

FILED IN: Bruiloften

Bruiloft Zeeland : trouwshoot op het strand van Breskens

Een bruiloft bij slot Oostende in Goes. Maar daar begon deze dag niet. Als meisje uit de stad kan ik nog steeds ontzettend genieten van al het moois wat Zeeland te bieden heeft. Het eerste gedeelte van de grote dag van Laure en Rik vond plaats in Breskens. Hier maakten zij zich klaar met hun geliefde familie en vrienden om zich heen.

De first look van dit relaxte stel werd gedaan op het strand van Breskens. Een first look op het strand is voor veel mensen een droom. Uitzicht op zee, geluid van de golven en een warm briesje. Het was echt prachtig.

Fotoshoot in de duinen in de middag

Na de first look op het strand van Breskens gingen we richting de duinen voor een wandeling. In de duinen kan je leuk spelen met hoogteverschillen en dat levert mooie beelden op.

Na de shoot was het tijd voor de lunch en een champagne moment met alle daggasten. Als echte zeeuwen doe je dit natuurlijk ook lekker op het strand. Tijdens de lunch was het tijd voor de groepsfoto’s. Grappig weetje, alle daggasten kregen van het bruidspaar vooraf een paar happy socks. Door corona was deze bruiloft al eens uitgesteld maar toch hadden bijna alle gasten 2 jaar na het krijgen van de happy socks deze toch aan!

Bruiloft Slot Oostende Goes

Na de lunch was het dan eindelijk tijd om te trouwen. We vertrokken met onze auto’s richting Goes. De bruiloft werd namelijk gehouden in het prachtige slot Oostende.

Na de ceremonie was het tijd voor taart en een toost. Ook hadden de gasten de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding door de bierbrouwerij. Je kan bij slot Oostende niet alleen je bruiloft vieren en lekker eten, maar je kan er ook hele lekkere biertjes drinken & kopen. Vervolgens stond er een heerlijk diner voor het bruidspaar en de gasten klaar en was het tijd voor het feest. En gefeest werd er deze avond!

* Tijdens deze bruiloft was ik mee als second shooter voor Evera tilroe

Benieuwd naar andere trouwlocaties in Zeeland? Lees dan deze blog

comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *