Zeg eens eerlijk, hoeveel foto's heb je waar jullie als heen gezin op staan? En dan bedoel ik niet de snelle selfies tijdens een vakantie of een uitstapje. Ik bedoel de echte mooie beelden van jouw gezin. De beelden die je aan de muur kan hangen. Waarschijnlijk zijn dat er niet veel? Vaak worden er genoeg foto's gemaakt met onze telefoon, maar ontbreekt het aan de beelden waar het hele gezin op staat. 

Tijdens een familie shoot ga ik deze beelden voor jullie maken. Het enige wat jullie hoeven te doen is  aanwezig zijn, jullie zelf zijn en plezier maken met elkaar en genieten van dit moment samen want deze momentjes samen zijn kostbaar.

GA TERUG

~ 1  uur fotografie 
~ In mijn daglichtstudio in Schore
~ 5 beelden op hoge kwaliteit (zelf uit te kiezen)
~ Selectie en nabewerking
~ Styling advies en gebruik client closet
~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden


€295

Familie fotografie

Informatie

Een ongedwongen gezinsshoot  op een mooie locatie of een lifestyle sessie bij jullie thuis. Je kiest als gezin datgene wat het best bij jullie past.


• 1 - 1,5 uur fotografie
• Gebruik van klantengarderobe
• 15 foto’s in hoge resolutie (bij bestellen mogelijk)
• Kies zelf je favorieten in een online gallery
• Binnen 3 weken geleverd
• Voor 1 - 5 personen. Extra personen: €15.- p.p.

Inclusief :

Vraag meer informatie

Een fotosessie kost €345,-

Locatie

Werkwijze

Ik plan mijn shoots in de nabije omgeving van Goes.
De shoot duurt ongeveer 45 - 60 minuten. 

Vaak kies ik er voor om af te spreken in Bergen op zoom voor de combinatie van bos & heide. Voor mooie beelden op het strand shoot ik vaak in Vlissingen.

Heb je zelf liever een andere locatie?
Laat het me weten, dan bekijken we samen de mogelijkheden.
Als je graag een shoot bij mij wilt boeken dan stuur je mij een berichtje via het contact formulier.  Na ontvangst van je bericht stuur ik je een link toe naar mijn online agenda waarin je zelf makkelijk je shoot in kan plannen.

Bij de bevestiging van de shoot stuur ik je de factuur èn meer informatie ter voorbereiding op de shoot. 
Na ontvangst van de betaling is jullie plek definitief gereserveerd. 

Na je boeking ontvang je van mij een uitgebreide brochure.
Hierin staat bijvoorbeeld wat je mee mag nemen en deel ik ook kledingtips. 
Vindt je het lastig wat je aan kan doen tijdens de shoot?
Ik heb een aantal mooie jurken die je kosteloos van me mag lenen. 

Binnen 3 weken na de shoot ontvang je een link naar een persoonlijk online album waar al jullie foto’s in staan.  Dit zijn er minimaal 50. Uit deze beelden kies jij je eigen favorieten uit. 

Veelgestelde vragen


Ik heb een app die heel nauwkeurig de weersverwachting laat zien. Deze app houd ik in de week voorafgaand aan de shoot goed in de gaten. Bij bewolking kan een buiten shoot gewoon doorgaan. Bewolking is namelijk heel  fijn voor de foto’s omdat je dan geen harde schaduwen of knijp ogen krijgt. Als het regent verzetten we de shoot. Dit komt gelukkig niet vaak voor. Meestal blijkt het bij een slechte voorspelling toch nog wel even droog te zijn.

Wat gebeurt er bij een slechte weersvoorspelling?

Veelgestelde vragenNa afloop van de fotoshoot selecteer en bewerk ik zorgvuldig de foto’s. Vervolgens krijg je binnen 3 weken een selectie van de foto's toegestuurd in een gallery. Uit die foto's mag je jouw 15 lievelingsfoto's uitkiezen. Deze zitten bij het basis pakket inbegrepen. Je mag er uiteraard altijd meer afnemen. Dit is €13,50 per losse foto, of €195.- voor 20 foto's extra, bovenop de standaard 15 foto's. 
De foto's zijn in hoge resolutie te downloaden. Ook is er een shop met mooie afdrukken beschikbaar waar je de mooiste prints kunt bestellen. 

Hoe is de levering van de foto's?

Veelgestelde vragenNa de shoot zoek ik alle foto's eerst uit en maak ik een selectie.. Na het selecteren bewerk ik de mooiste foto’s in Lightroom. Denk hierbij aan zonodig een kader uitsnijden, foto rechtzetten, het licht bijstellen enz. Ik leg mensen vast zoals zij zijn en doe daarom geen  grote aanpassingen aan foto's. Een puistje of een snottebel werk ik natuurlijk wel altijd weg :).

Wat gebeurt er bij de nabewerking van de foto's?

Veelgestelde vragenNa de shoot zoek ik alle foto's eerst uit en maak ik een selectie.. Na het selecteren bewerk ik de mooiste foto’s in Lightroom. Denk hierbij aan zonodig een kader uitsnijden, foto rechtzetten, het licht bijstellen enz. Ik leg mensen vast zoals zij zijn en doe daarom geen  grote aanpassingen aan foto's. Een puistje of een snottebel werk ik natuurlijk wel altijd weg :).

Wat gebeurt er bij de nabewerking van de foto's?

Kom in contact

Ik heb je berichtje goed ontvangen en stuur je zo snel mogelijk een antwoord.

Verzonden!