ONTDEK mijn aanbod

Deborah Hoogendijk fotografie


Capturing moments from today... creating memories for a lifetime.

Een geheugen vol met de mooiste beelden. Van de meest belangrijke momenten en personen in je leven. Herinneringen die je voor altijd wil bewaren en waar je kinderen en kleinkinderen later over wil vertellen.

Ik leg focus op de kleine ongedwongen momenten. De momenten die zo normaal zijn maar daarom juist van zoveel waarde.  Oprechte momenten waarbij de verbinding centraal staat. Omdat ik geloof dat deze momenten jullie verhaal vertellen en dit de momenten zijn die je wilt koesteren. 


MEER OVER MIJ

Hi!

Wat leuk dat je meer over mij te weten wilt komen. 
Ik ben Deborah. Een fotograaf met een sociaal , speels een relaxed persoonlijkheid.
Door mijn open persoonlijkheid weet ik mensen goed op hun gemak te stellen en kan ik de  mooiste momenten vastleggen  Dit is mijn passie. Omdat ik zelf met een jong gezin ervaar hoe snel het leven voorbij lijkt te vliegen weet ik hoe belangrijk mooie beelden kunnen zijn. Mijn missie? Jouw mooiste momenten vastleggen zodat jij ze voor eeuwig kan koesteren.

Aanbod

1. Trouw fotografie

Jullie liefde voor elkaar, dit vierend met al jullie dierbaren om je heen, samen mooie herinneringen maken voor het leven. Dat is waar jullie trouwdag om draait.  Momenten die je voor altijd wilt bewaren en koesteren. en waar je  vaak op terug wil kijken.  

Volgende

Aanbod

2. Love shoot

Jullie liefde voor elkaar, dit vierend met al jullie dierbaren om je heen, samen mooie herinneringen maken voor het leven. Dat is waar jullie trouwdag om draait.  Momenten die je voor altijd wilt bewaren en koesteren. en waar je  vaak op terug wil kijken.  

Volgende

Aanbod

3. familie fotografie

Jouw gezin. Met zijn eigen manieren en gewoontes, ieder zijn eigen persoonlijkheid en karakter trekjes. Niet perfect maar gewoon zoals jullie zijn. 

Voor mij draait het om datgene wat jullie met elkaar verbind, de liefde die jullie voor elkaar voelen en jullie persoonlijkheden. 

Ik leg jullie verhaal op een pure en tijdloze manier vast. Geen perfect plaatje maar wel het fijne gevoel. Deze herinneringen wil je dat voor altijd bewaard blijven.  

Volgende

Aanbod

4.Portret

Ben je opzoek naar een puur portret van je kind waarbij je de blik in de ogen van je kind terugziet die jij je jaren later nog graag wilt herinneren ? Dat kan. Door mijn sociale en relaxte houding weet ik ieder kind op zijn gemak te stellen. 
Samen met jouw kind zorg ik er voor dat ik een uniek en tijdloos portret maak die jaren later nog steeds van waarde is. Ik biedt graag service en help je bij het uitzoeken van producten met een hoogwaardige kwaliteit waarop het portret van jouw kind een echte zogenoemde 'eyecatcher' wordt in huis.  

Volgende

Aanbod

5.Baby

Wat bijzonder! Jullie kleine baby is net geboren. Dit moment is iets om nooit te vergeten. Ik kom graag bij jullie langs om jullie kleintje vast te leggen. Die kleine handjes, die kleine voetjes. Ze groeien zo snel! Ik weet er alles van.

Ik leg jullie vast in een vertrouwde omgeving, bijvoorbeeld bij jullie thuis. Hier hebben jullie alle rust en tijd, ook om te voeden. Hebben jullie al kinderen? Broertjes en zusjes mogen ook op de foto tijdens de baby shoot. De fotoshoot hoeft niet per se plaats te vinden als jullie kindje nét geboren is. Het kan ook nog bij zes maanden bijvoorbeeld, maar net wat jullie fijn vinden.

Volgende

Wauw, wat een topfotograaf! In drie woorden: professioneel, enthousiast en flexibel. Van tevoren denkt ze goed mee en is ze erg flexibel wat betreft onze wensen. Op de dag zelf is ze helemaal in haar element. Wij hebben echt hele mooie foto's ontvangen. Hier zijn we nog heerlijk van aan het nagenieten. Het gaat je hele leven mee, daarom is een goede fotograaf het zeker waard. Deborah, bedankt voor je gezelligheid en fantastische foto's!

Anna & Jonas

Volgende

Wauw, wat een prachtig resultaat

Deborah heeft onze bruiloft op een prachtige manier vastgelegd.
Haar aanwezigheid voelt heel natuurlijk en oprecht. Wij hebben heel veel aan Deborah gehad en kijken met een grote glimlach terug op onze mooie dag.

Sanne & Mark

Volgende

Zo blij met de prachtige beelden!

Newbornshoot in Rotterdam

Loveshoot in Amsterdam

Loveshoot Parijs

Bekijk hier de laatste blogs

Let's
make magic

Ik leg op een ongedwongen manier oprechte momenten tussen mensen vast, waarbij verbinding centraal staat om een eeuwige herbeleving te creëren. Jouw moment verdient het om te worden vastgelegd!

Boek nu