Newbornfotografie 

Zwangerschap- en newbornshoot

Gefeliciteerd! Je bent zwanger of jullie baby is net geboren. De tijd gaat veel te snel en echt voor je het weet ben je het allemaal weer vergeten. Hoe je zwangere buik er uit zag of wat denk je van die zachte donshaartjes, gerimpelde kleine handjes en die zachte voetjes. Elke detail worden tijdens een newbornshoot op een liefdevolle en ongedwongen maniernvastgelegd zodat je er later nog vaak op terug kan kijken. Geloof me, daar verlang je echt nog wel eens naar. Binnen 48 uur ontvangen jullie een preview van de newborn shoot.  Het is mogelijk om een nabestelling te plaatsen voor afdrukken, canvas, albums. Interesse? Neem hiervoor contact met me op!

Met elkaar gaan we op pad. Jullie mogen zelf de locatie uitkiezen voor de newbornshoot en soms is jullie plek thuis het fijnste wat er is. Zeker bij baby fotografie. Ik leg alles vast, en geef jullie een waardevolle herinnering

Kirsten 

Ik ben niet het type wat graag voor de camera staat en twijfelde hierdoor of ik foto's wilde van mijn ' babybump'. Achteraf gezien ben ik ontzettend blij dat ik mijn zwangerschap door Deborah Hoogendijk Fotografie heb laten vastleggen. Deborah creëert  namelijk een ongedwongen sfeer waardoor ik mij op mijn gemak voelde en de foto's weerspiegelen dit. Binnen no time na de shoot ontving ik een prachtige verzameling aan kwalitatieve foto's. Het zijn stuk voor stuk prachtige foto's waar ik regelmatig met een big smile op terugkijk en ik weet zeker dat ik er in de toekomst nog meer plezier van zal hebben als ik onze dochter deze beelden kan laten zien.
Nogmaals bedankt Deborah!

Veronica

Wij hebben pas geleden ons gezin vast laten leggen door Deborah Hoogendijk Fotografie en de volgende fotoshoot (maar dan met oom, tante, opa & oma) zijn we alweer aan het plannen. We zijn ontzettend blij met de prachtige foto’s die Deborah van ons gezin heeft gemaakt.

Deborah zorgt er voor dat iedereen zich op zijn gemak voelt, luistert naar de wensen van haar klant maar komt zelf ook met suggesties. Ook met kinderen is ze erg goed, mijn dochter vindt het prachtig om voor de camera te staan bij Deborah en het kost dan ook totaal geen moeite.

Zelf ben ik vooral van de spontane foto’s, niet al te veel geposeerd. Deborah speelde hier goed op in door ook foto’s te maken wanneer ik of mijn man gek stond te doen met een van de kinderen tussendoor. Juist die momenten dat er niet echt geposeerd wordt levert mooie resultaten op. Dit heeft er voor gezorgd dat we er allen heel natuurlijk en puur op staan, precies zoals we zijn.

Al snel na de fotoshoot ontvingen wij een ‘sneak preview’, in een woord WOW!
Thanks Deborah! .

Esther

Toen ik 34 weken zwanger was hadden we een zwangerschapsshoot gepland staan bij Deborah. En met 'we' bedoel ik dan mijn dochter en ik. Mijn man houdt er namelijk niet zo van om op de foto te gaan. Gelukkig besloot bij op het laatste moment toch mee te gaan, hoe vaak krijg je immers nou de kans om een zwangerschapsshoot te doen?
We hadden afgesproken bij het landgoed van de soesterduinen. Wat een prachtige locatie zeg! Het weer zat erg mee, de zon straalde en we waren er klaar voor. 
Door de relaxe persoonlijkheid van deborah, voelde we ons allemaal direct op ons gemak. Daar waar een fotoshoot vaak heel stijf en ongemakkelijk is (de reden waarom manlief zoiets liever niet doet), was dit zó ongedwongen. We hebben ontzettend gelachen met zijn allen en het zijn juist die spontane momenten die deborah geweldig vast heeft weten te leggen. We hebben nooit foto's met z'n alles, dus deze prachtige plaatjes zijn ons zo dierbaar. Geen enkele andere fotograaf had ons op deze manier op beeld kunnen

Ervaringen

Naar portfolio

Ongedwongen

Natuurlijk

€255,-

-  35 foto's
- binnen 48 uur een preview
- 1- 4 personen
- Incl. mini album 15x15cmPS. Boek je een zwangerschapsshoot & newbornshoot, krijg je € 37,- korting op je newbornshoot EN beide shoots verwerkt in 1 groot album (20x20cm, 10 pagina's).

prijzen zwangerschap en newbornfotografie

-20 foto's
- binnen 48 uur een preview
- 1- 4 personen€199,-

Small

medium

-  Alle door mij geschoten foto's (mininaal 50)
- binnen 48 uur een preview
- 1- 4 personen
- Incl. mini album 15x15cmLarge

€299,-


*ALLE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW EN EXCLUSIEF REISKOSTEN (0,30C PER KM VANAF KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Liefdevol

Puur