Gezins
fotografie

IK FOTOGRAFEER JULLIE ALS GEZIN TIJDENS JULLIE WEKELIJKSE WANDELING, OCHTENDRITUEEL, KERMIS BEZOEK, TIJDENS HET HALEN VAN EEN IJSJE; OF WAT HET DAN OOK IS DAT JULLIE, JÚLLIE MAAKT. 

Ik kan iedere zondag ontzettend genieten van het uitgebreide ontbijt met mijn gezin. De ochtend beginnen met het bakken van verse kaneelbroodjes met de meiden. Even geen haast, alle tijd voor elkaar en gewoon even samen zijn. De afgelopen week bespreken en plannen maken voor deze vrije dag . Wordt het samen naar de speeltuin? Gaan we koekjes bakken en deze samen versieren. Of maken we een fijne wandeling door het bos wanneer de herfst net zijn intrede maakt. Samen dennenappels zoeken en genieten van alle mooie kleuren. Het zijn deze kleine, simpele dingen die de dagen mooi maken. De gewone dingen in het leven die we als gezin iedere keer weer ondernemen, dat is wie wij zijn. Dat wil ik graag voor jullie vastleggen tijdens jullie gezinsfotografie.

Zo heb jij met jouw gezin waarschijnlijk ook allerlei dingen die typerend zijn voor jullie als gezin. Die momenten die iedere keer weer terugkomen en waar je zo ontzettend van geniet.

 Maar ben je je ook bewust dat er een tijd komt dat deze momenten niet meer zo vanzelfsprekend zijn?

Deze dingen, de kostbare momenten die jullie samen beleven , daar wil je toch op terug kunnen kijken?

Bij een day in the life shoot komen juist deze normale dingen naar voren. Geen beelden in een perfecte outfit en lachend naar het vogeltje. Ik geloof namelijk niet dat daar de essentie zit. Juist het laten vastleggen van het 'gewone' leven geeft later zoveel waarde.

+ Benieuwd naar de prijzen?

PUUR | DOCUMENTAIR | EMOTIE

De kleine, alledaagse momenten bevatten de meeste waarde

Familie Stories

Voor de fotosessie zelf betaal je €250,-. Wanneer je de foto's ontvangt, kan je kiezen tussen verschillende collecties met digitale bestanden en prints. Contacteer me voor een uitgebreide brochure met info.

Sessieprijs

+ Wij willen jou!

Prijzen

VOORBEELD COLLECTIE :

3 tot 4 uur fotografie
15 beelden in hoge resolutie
€ 150,- print tegoed waarmee je professionele producten kunt bestellen in de shop

€495,-

Zo werk ik

Tijdens de gezinsfotografie kom ik 3 tot 4 uur  langs op de locatie waar jullie willen. Dit kan thuis zijn, tijdens een bezoek aan een pretpark of misschien wel op vakantie. Ik kom het alledaagse leven vastleggen. Zelf kiezen jullie het dagdeel dat ik langs kom en wat we gaan doen. Houden jullie ervan om naar de speeltuin te gaan? Bakken jullie graag cupcakes of is hutten bouwen iets wat jullie vaak doen? We hoeven niet per se de deur uit. Thuis kunnen we ook hele waardevolle beelden maken: het badmoment van jullie baby of het uitgebreide ontbijt op de zondagochtend. Er is tijdens gezinsfotografie ook ruimte voor een mooie gezinsfoto, maar dit gaat op een spontane en ongedwongen manier. Het hoofddoel van de gezinsfotografie  is het documentair vastleggen van jullie gezinsleven. Een activiteit, hoe groot of klein dan ook helpt ontzettend om het zo puur mogelijk te houden

Familiestories

Familiestories

Wij hebben al diverse shoots bij Deborah gehad, ben altijd erg tevreden over de prachtige foto’s! Ze weet speciale momenten goed te pakken. En los van dat is ze ook gewoon superleuk!

Lovestories

Lovestories

ALS JE ENTHOUSIAST BENT EN DENK DAT WIJ GOED BIJ ELKAAR PASSEN ÉN JE VINDT MIJN WERK MOOI - VUL DAN ONDERSTAAND CONTACT FORMULIER EN ONTVANG MIJN BROCHURE

KOM IN CONTACT