Mijn naam is Deborah. Al 12 jaar samen met mijn grote liefde en moeder van 2 fantastische meisjes van 5 en 4 jaar oud. 

Ik ben een ochtendmens en vind het fijn om mijn dag te starten met een rustig momentje voor mijzelf.  Schrijven in mijn boekje met een lekkere kop thee en in alle stilte de zon zien opkomen en luisterend naar de vogels die fluiten. 
Ik loop graag hard om mijn hoofd leeg te maken en ga naar de sportschool. Ook kan ik  ontzettend genieten van een wandeling met onze franse bulldog , bob. Een stuk melkchocolade met nootjes is mijn guilty pleasure  en ik vind het vooral heel fijn om veel tijd te besteden aan mijn gezin. 

Over mij

Ik ben sociaal en heel relaxed. In leg makkelijk contact en kan het met iedereen goed vinden. Dit komt veel van pas op bruiloften. De gasten voelen zich vaak bij mij op hun gemak.

Sinds twee jaar woon ik in het Zeeuwse Schore maar mijn Rotterdamse nuchterheid ben ik nog zeker niet verloren. Hierdoor weet ik mijn hoofd koel te houden en schiet ik bij onverwachte momenten niet in de stress.

In mijn fotografie ben ik erg gefocused om momenten. Ik zoek de echtheid op binnen mijn werk en wil hiermee een mooie documentatie maken van het verhaal. Juist die momenten die anders zijn, zijn de momenten die het verhaal maken.  De spontaniteit van een moment op een tijdloze manier vastgelegd met ruimte voor een creatieve uitbarsting.  

Neem een foto, nu we nog gelukkig zijn. Later zullen mensen zeggen : kijk, die lach, die blik, die achteloze ogen. Ze wisten niet, gelukkig niet.

Hoe het leven na het nemen van die foto zou verlopen. Neem een foto, nu we nog niets zeker weten. Later zijn we vast vergeten wat we dachten. 

Op die dag, wat we deden, wat we later zouden eten. Neem een foto nu, zodat we later kunnen zeggen : ' kijk, dat waren wij in mooie tijden. Sinds die foto deden we levenslang een poging om op onszelf te lijken'. 

tijdloos ・ puur ・ echte momenten ・ creativiteit ・relax ・ sociaal

Klaar om jouw mooiste moment te laten vastleggen?

Let's make magic.

Boek nu