jouw fotograaf en creatieve partner-in-crime

Hi, ik ben Deborah

Ik ben Deborah Hoogendijk en samen met mijn man Robin en mijn twee dochtertjes woon ik in het Zeeuwse Schore. Ik ben opgegroeid in het drukke Rotterdam en samen met mijn man ben ik verhuisd naar Zeeland. Ik zou geen moment weer terug willen wonen in de drukke stad. Wat is het heerlijk om het strand en het bos zo dicht bij huis te vinden! Als je naar buiten stapt, hoor je alleen de vogels fluiten. Hier kom ik echt tot rust.

Spontane chocolade gek!

OVER MIJ

MY STORY

ONTDEK mijn aanbod

Toen mijn dochters geboren werden, heb ik het fotograferen weer opgepakt en kocht ik een spiegelreflexcamera. Ik heb heel veel geoefend op de kinderen en langzaam ben ik in het fotografievak gerold. Nu fotografeer ik het liefst bruiloften en boudoir shoots.

Als ik me achter mijn camera verschuil, krijg ik echt een energieboost. Ik word het gelukkigst van verhalen vertellen via mijn foto’s en van echte beelden laten zien. Ik wil het verhaal van een bruiloft vertellen. Maar ook het verhaal van jouw lichaam na het dragen van een kind.

Ik ben altijd op zoek naar een diepere connectie en dat vind ik in fotograferen. Eerlijkheid, authenticiteit en liefde staan voorop in mijn leven, maar ook in mijn fotografie. Ik zou mijn foto’s omschrijven als warm, oprecht en puur en liefdevol. Ik fotografeer het liefst in natuurlijk licht.

Als ik niet aan het fotograferen ben, ben ik bij mijn gezin; ik ben echt een familiemens. Je kunt mij ’s nachts wakker maken voor chocolade, wandelen in een mistig bos of uitwaaien op het strand. Ik sta bekend als een vrolijke chaoot, een bezige bij en een open boek. Ik zou mezelf omschrijven als een gevoelsmens dat dol is op bijzondere relaties. Daarom vind ik fotograferen zo leuk en is het beroep fotograaf écht op mijn lijf geschreven

Mijn ondernemersverhaal begon toen... 

Anna & Jonas

Wauw, wat een topfotograaf! In drie woorden: professioneel, enthousiast en flexibel. Van tevoren denkt ze goed mee en is ze erg flexibel wat betreft onze wense. Op de dag zelf is ze helemaal in haar element. Wij hebben echt hele mooie foto's ontvangen. Hier zijn we nog heerlijk van aan het nagenieten. Het gaat je hele leven mee, daarom is een goede fotograaf het zeker waard. Deborah, bedankt voor je gezelligheid en fantastische foto's!

"Wauw, wat een prachtig resultaat"

winter

zomer

natuur

stad

extravert

introvert

zonsondergang

zonsopgang

This or that

Things i like

BOEK NU

Klaar om jouw mooiste moment te laten vastleggen?

Let's make magic.