Laten we gezellig praten +

Als ik me achter mijn camera verschuil, krijg ik echt een energieboost. Ik word het gelukkigst van verhalen vertellen via mijn foto’s en van echte beelden laten zien. Ik wil het verhaal van een bruiloft vertellen. Maar ook het verhaal van jouw lichaam na het dragen van een kind.

Ik ben altijd op zoek naar een diepere connectie en dat vind ik in fotograferen. Eerlijkheid, authenticiteit en liefde staan voorop in mijn leven, maar ook in mijn fotografie. Ik zou mijn foto’s omschrijven als warm, oprecht en puur en liefdevol. Ik fotografeer het liefst in natuurlijk licht.

Als ik niet aan het fotograferen ben, ben ik bij mijn gezin; ik ben echt een familiemens. Je kunt mij ’s nachts wakker maken voor chocolade, wandelen in een mistig bos of uitwaaien op het strand. Ik sta bekend als een vrolijke chaoot, een bezige bij en een open boek. Ik zou mezelf omschrijven als een gevoelsmens dat dol is op bijzondere relaties. Daarom vind ik fotograferen zo leuk en is het beroep fotograaf écht op mijn lijf geschreven

Ik ben Deborah Hoogendijk en samen met mijn man Robin en mijn twee dochtertjes woon ik in het Zeeuwse Schore. Ik ben opgegroeid in het drukke Rotterdam en samen met mijn man ben ik verhuisd naar Zeeland. Ik zou geen moment weer terug willen wonen in de drukke stad. Wat is het heerlijk om het strand en het bos zo dicht bij huis te vinden! Als je naar buiten stapt, hoor je alleen de vogels fluiten. Hier kom ik echt tot rust.

Toen mijn dochters geboren werden, heb ik het fotograferen weer opgepakt en kocht ik een spiegelreflexcamera. Ik heb heel veel geoefend op de kinderen en langzaam ben ik in het fotografievak gerold. Nu fotografeer ik het liefst bruiloften en boudoir shoots.

en

Over mij
mijn liefde voor fotografie

Love. We’re so thankful that we get to capture our couples on such intimate moments. It’s like magic. 

03

Ik hou er van om lange wandelingen te maken met onze franse bulldog..

02

Nika & Neva. 2 meiden van 3 & 4 jaar oud. Zij maken ons leven nog leuker. De liefde die ik voor hun voel is oneindig. Ik leer iedere dag weer nieuwe dingen sinds ik moeder ben. 

01

mijn

  favorieten

Kom met mij in contact