Neem contact met mij op +

Deborah

Hoi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Deborah Hoogendijk, geboren in 1989 en opgegroeid in Rotterdam. Op mijn 16e verhuist naar Krimpen aan den IJssel en daar mijn hart verloren aan Robin. Sinds 2011 zijn wij samen en inmiddels hebben wij twee lieve dochtertjes genaamd ' Nika en Neva'.

Ik ben een vrolijke chaot, een altijd bezige bij en een echt gevoelsmens. 
Ik ben gek op echte relaties. Ik ben geen geheimzinnig mens en ik word dan ook wel eens omschreven als een open boek.

Voor mij staan eerlijkheid, authenticiteit & liefde voorop. Zowel in mijn eigen leven als in mijn werkwijze. Ik houd van leven met connectie en geloof erin dat een betere wereld begint bij jezelf. 

Verder houd ik ook van wandelen, naar muziek luisteren, terrasjes pakken, lekker eten (vooral chocolade), in de zon zitten , uitwaaien aan het strand en festivals.
In de zomermaanden vind je me vaak in Zeeland.

Naar mijn portfolio +

Sinds 2018 ben ik actief fotograaf. Hoewel ik in eerste instantie verzorgende IG ben, is mijn hart verloren aan de fotografie sinds ik als klein meisje de foto's van mijn opa bekeek.
Helaas heb ik mijn opa nooit mogen meemaken, maar door de foto's die er van mijn opa waren heb ik altijd het gevoel gehad dat hij een onderdeel was van mijn leven. Door de emoties die deze foto's bij mij kunnen oproepen wist ik ' dit wil ik ook kunnen betekenen voor een ander'.

Door middel van mijn foto's wil ik iemand een herinnering voor het leven kunnen geven. Een moment waar je later op terug kan kijken met een lach, en misschien wel een traan. 

Fotografie is voor mij het vastleggen van echte momenten en pure herinneringen. Mensen reflecteren zoals ze echt zijn. In mijn fotografie vind ik het heerlijk om de journalistieke  stijl zo puur mogelijk te houden. Vooral genieten en de dingen vastleggen zoals ze gebeuren. Ik houd echt van het terugzien van pure emotie, relatie & schoonheid! Mijn stijl kan je het beste omschrijven als warm, romantisch en soms een ' tikkeltje' eigenwijs. 

.  

Fotografie, mijn passie

Paragraph

Paragraph

Paragraph

Paragraph

      Neva ♡
Onze kleine zonnestraal. Zij weet ieders hart met liefde te vullen.

          Nika ♡

Zij heeft mij voor het eerst  een moeder gemaakt. 
Zij is iedere emotie waard.

Mijn Favorieten