Die blik in de ogen van je kind. De blik waarmee het lijkt alsof ze precies weten wat er diep binnen in je speelt. Is dat de blik die jij bewust vastlegt? We maken allemaal continue foto's met onze mobiele telefoon, het liefst als ons kind iets doet waarbij ze lachen. Maar de echte blik wordt vaak vergeten. Maar kijk eens goed naar jou kindje. Is dat een blik die jij later niet meer terug wilt kunnen zien? Die pure, unieke blik? 

Boek nu

GA TERUG

~ 1  uur fotografie 
~ In mijn daglichtstudio in Schore
~ 5 beelden op hoge kwaliteit (zelf uit te kiezen)
~ Selectie en nabewerking
~ Styling advies en gebruik client closet
~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden


€295

Portret fotografie

Anne

Mijn kinderen gaan niet graag op de foto. Ik was dan ook heel benieuwd of de shoot ging lukken. Deborah wist mijn kinderen goed op hun gemak te stellen en de foto's zijn prachtig geworden. Wij zijn er echt heel blij mee.

Iris

Wat heb je onze dochter mooi vast weten te leggen.
de blik in haar ogen. zo puur, zo echt.

Dankjewel Deborah!

" Wij hebben een fantastische bruiloft gehad en daar heeft Deborah aan bijgedragen. Vanaf het moment dat we haar hebben we gevraagd voor onze bruiloft hebben we daar alle vertrouwen in gehad. Het contact over de bruiloft verliep heel prettig.

Tijdens onze dag voelde het alsof er een vriendin aanwezig was. Heel prettig en wij kregen dan ook veel complimenten van onze gasten

informatie

Portret

Terug naar overzicht

Bij een portretshoot komen jullie naar mijn studio in Schore (Zeeland). Hier maak ik een serie portretten met verschillende achtergronden en is er ruimte voor kledingwissels.

Een portret shoot duurt ongeveer 60 minuten.
Door mijn ervaring met kinderen weet ik precies hoe ik er voor kan zorgen dat een kind zich op zijn gemak voelt.

Na de fotoshoot maak ik een selectie van de beste en mooiste foto’s die jullie via een online galerij ontvangen. Hier kunnen jullie zelf een selectie in maken (aantal foto’s afhankelijk van het gekozen pakket). Deze preview kan je binnen 2 weken na de shoot verwachten. Nadat ik de selectie en betaling heb ontvangen, ga ik de gekozen foto’s bewerken. Het eindresultaat kunnen jullie op dat moment binnen 2 weken verwachten!

Prijzen

Portret

Terug naar overzicht

- Daglicht
- 60 minuten shooten 
- Verschillende achtergronden aanwezig
- Ruimte voor kledingwissels
- 8 foto’s naar keuze, inclusief nabewerking

€375,-

Neem contact op

prijzen 

- Daglicht of Studiolicht
- 60 minuten shooten 
- Verschillende achtergronden aanwezig
- Ruimte voor kledingwissels
- 5 foto’s naar keuze, inclusief nabewerking
- 1 fine-art Passe Partout print 20x30cm naar keuze

€295,-

Kom in contact