Benieuwd hoe andere mensen mij als fotograaf  hebben ervaren? Lees hieronder de reviews.
.

Reviews

Toen ik 34 weken zwanger was hadden we een zwangerschapsshoot gepland staan bij Deborah.
En met 'we' bedoel ik dan mijn dochter en ik.
Mijn man houdt er namelijk niet zo van om op de foto te gaan.
Gelukkig besloot bij op het laatste moment toch mee te gaan, hoe vaak krijg je immers nou de kans om een zwangerschapsshoot te doen?
We hadden afgesproken bij het landgoed van de soesterduinen.
Wat een prachtige locatie zeg! Het weer zat erg mee, de zon straalde en we waren er klaar voor. 
Door de relaxte persoonlijkheid van Deborah, voelde we ons allemaal direct op ons gemak.
Daar waar een fotoshoot vaak heel stijf en ongemakkelijk is (de reden waarom manlief zoiets liever niet doet), was dit zó ongedwongen.
We hebben ontzettend gelachen met zijn allen en het zijn juist die spontane momenten die deborah geweldig vast heeft weten te leggen. We hebben nooit foto's met z'n alles, dus deze prachtige plaatjes zijn ons zo dierbaar. Geen enkele andere fotograaf had ons op deze manier op beeld kunnen

Deborah is een hele fijne fotograaf. Het was alsof we haar al jaren kenden. Ze wist ons precies op onze gemak te stellen. Deborah is heel aardig, vriendelijk en gezellig. Wij hebben onze shoot als een feestje ervaren!

Wat een superleuke en lieve vrouw is Deborah. Vanaf het. moment dat wij haar ontmoette was er meteen een klik en wisten we zeker dat zij onze bruiloft moest vastleggen.  Op de trouwdag deed Deborah lekker haar ding waardoor je bijna niet het idee hebt dat ze er is. Ze voelt zich vrij om alles te zeggen en hierdoor werden de foto's nog mooier. Ze heeft echt geweldige ideeën. Deborah is heel spontaan en lief, en gaf iedereen het gevoel alsof ze er ' gewoon' bij hoort. Al snel na de bruiloft hebben wij onze foto's mogen ontvangen en ze zijn nog mooier dan we hadden durven dromen.
Deborah heeft precies de momenten vastgelegd die zo belangrijk zijn. 

Lieve Deborah, bedankt voor het vastleggen van onze dag!

Wij hebben ons als gezin laten vastleggen door Deborah tijdens een gezinsshoot.  Op een speelse manier wist zij onze kinderen heel leuk bij de shoot te betrekken. Je merkt echt dat ze hier veel ervaring mee heeft. De foto's zijn echt prachtig geworden en wij zijn heel blij met het resultaat!

Kirsten 

Ik ben niet het type wat graag voor de camera staat en twijfelde hierdoor of ik foto's wilde van mijn ' babybump'. Achteraf gezien ben ik ontzettend blij dat ik mijn zwangerschap door Deborah Hoogendijk Fotografie heb laten vastleggen. Deborah creëert  namelijk een ongedwongen sfeer waardoor ik mij op mijn gemak voelde en de foto's weerspiegelen dit. Binnen no time na de shoot ontving ik een prachtige verzameling aan kwalitatieve foto's. Het zijn stuk voor stuk prachtige foto's waar ik regelmatig met een big smile op terugkijk en ik weet zeker dat ik er in de toekomst nog meer plezier van zal hebben als ik onze dochter deze beelden kan laten zien.
Nogmaals bedankt Deborah!

Veronica

Wij hebben pas geleden ons gezin vast laten leggen door Deborah Hoogendijk Fotografie en de volgende fotoshoot (maar dan met oom, tante, opa & oma) zijn we alweer aan het plannen. We zijn ontzettend blij met de prachtige foto’s die Deborah van ons gezin heeft gemaakt.

Deborah zorgt er voor dat iedereen zich op zijn gemak voelt, luistert naar de wensen van haar klant maar komt zelf ook met suggesties. Ook met kinderen is ze erg goed, mijn dochter vindt het prachtig om voor de camera te staan bij Deborah en het kost dan ook totaal geen moeite.

Zelf ben ik vooral van de spontane foto’s, niet al te veel geposeerd. Deborah speelde hier goed op in door ook foto’s te maken wanneer ik of mijn man gek stond te doen met een van de kinderen tussendoor. Juist die momenten dat er niet echt geposeerd wordt levert mooie resultaten op. Dit heeft er voor gezorgd dat we er allen heel natuurlijk en puur op staan, precies zoals we zijn.

Al snel na de fotoshoot ontvingen wij een ‘sneak preview’, in een woord WOW!
Thanks Deborah! .

Esther

Toen ik 34 weken zwanger was hadden we een zwangerschapsshoot gepland staan bij Deborah. En met 'we' bedoel ik dan mijn dochter en ik. Mijn man houdt er namelijk niet zo van om op de foto te gaan. Gelukkig besloot bij op het laatste moment toch mee te gaan, hoe vaak krijg je immers nou de kans om een zwangerschapsshoot te doen?
We hadden afgesproken bij het landgoed van de soesterduinen. Wat een prachtige locatie zeg! Het weer zat erg mee, de zon straalde en we waren er klaar voor. 
Door de relaxe persoonlijkheid van deborah, voelde we ons allemaal direct op ons gemak. Daar waar een fotoshoot vaak heel stijf en ongemakkelijk is (de reden waarom manlief zoiets liever niet doet), was dit zó ongedwongen. We hebben ontzettend gelachen met zijn allen en het zijn juist die spontane momenten die deborah geweldig vast heeft weten te leggen. We hebben nooit foto's met z'n alles, dus deze prachtige plaatjes zijn ons zo dierbaar. Geen enkele andere fotograaf had ons op deze manier op beeld kunnen

Ervaringen

Gratis trouwgids

Download nu