Familie fotograaf Zeeland

Ben jij ook van mening dat de essentie van gezinsfotografie schuilt in het vastleggen van alledaagse momenten? Die kostbare ogenblikken waarop jullie als familie samenzijn en genieten van de eenvoudige momenten van het leven, zoals een gezellig ontbijt op zondagochtend, een uitje naar de speeltuin of een dagje aan het strand. Het zijn deze momenten die jullie gezin zo bijzonder maken en waar jullie later met warmte aan zullen terugdenken.

Als familie fotograaf in Zeeland kom ik bij jullie thuis op een locatie naar keuze, of het nu in de vertrouwde omgeving is, in een pretpark of tijdens een fotoshoot in Vlissingen tijdens  jullie welverdiende vakantie. Ik leg jullie dagelijkse leven vast zonder poses of geforceerde glimlachen. Samen kiezen we een geschikt moment uit dat past bij jullie schema, en ik leg vast wat jullie als familie graag doen. Of het nu bakken, spelen of ontspannen is, ik zorg ervoor dat jullie echte emoties en momenten op een spontane en ongedwongen manier worden vastgelegd.

Ben je benieuwd naar meer informatie over familiefotografie in Zeeland en hoe ik jullie speciale momenten kan vastleggen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor meer details of om een fotoshoot te plannen. Laten we samen herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

 het vastleggen van gelukkige momenten

Familie fotograaf Zeeland

Meer over mij +

Mijn naam is Deborah Hoogendijk ,een familie fotograaf in Zeeland.  Ik geloof dat de echte schoonheid van een gezin te vinden is in de alledaagse momenten. Als specialist in gezinsfotografie in Zeeland, leg ik graag de waardevolle momenten vast die het leven als gezin zo bijzonder maken. Of het nu gaat om een ontspannen ochtendritueel, een gezamenlijke wandeling door de duinen, of een middagje in de speeltuin aan de Zeeuwse kust, ik ben er om jullie verhaal vast te leggen op een authentieke en ongedwongen manier.

Ellena en Moha

We waren helemaal weg van onze foto's van de fotoshoot in Parijs. De kwaliteit, kleuren, en de beelden, het was allemaal perfect.
Je hebt al het plezier, de liefde en de gekte op spectaculaire wijze vastgelegd. Ik had niet verwacht dat het zou gaan zoals het ging, je hebt zeker onze dag gemaakt!
Bedankt en veel succes met toekomstige projecten

Anxdre en Natasha

Wij zijn ontzettend blij met de beelden die wij hebben mogen ontvangen van Deborah.
Alles verliep heel spontaan en ongedwongen. De omgang met onze kinderen ging erg goed en zij liepen dan ook helemaal weg met Deborah.

Ook onze gasten waren vol lof. Het was net alsof er een vriendin extra aanwezig was.

Niels en Marissa

" Deborah is een geweldige fotograaf! Niet alleen haar foto's zijn prachtig, daarnaast weet zij je ook goed op je gemak te stellen door haar spontaniteit en positieve energie.

Onze gasten vonden het ook erg fijn om haar er bij te hebben, het voelde alsof we haar al jaren kenden.

Momenten en emoties zijn heel mooi in beeld gebracht. We hebben een fantastische blijvende herinnering aan onze dag.

Ilse en Sander

Wij zijn ontzettend blij met de beelden die wij hebben mogen ontvangen van Deborah.
Alles verliep heel spontaan en ongedwongen. De omgang met onze kinderen ging erg goed en zij liepen dan ook helemaal weg met Deborah.

Ook onze gasten waren vol lof. Het was net alsof er een vriendin extra aanwezig was

Lieve woorden

Boek een shoot +

•  8 uur fotografie
•  875,-

- Inspiratiegids met leuke activiteiten
- 100 beelden in hoge resolutie
- 20 x 20cm verassingsalbum
- inclusief BTW
 

Groot moment

Boek een shoot +

•  4 uur fotografie
•  595,-

- Inspiratiegids met leuke activiteiten
- 50 beelden in hoge resolutie
- 20 x 20cm verassingsalbum
- inclusief BTW

Medium moment

Boek een shoot +

• 2,5 uur fotografie
• 379,-


- Inspiratiegids met leuke activiteiten
- 15 beelden in hoge resolutie
- Inclusief 15 x 15cm mini verassingsalbum
- inclusief BTW

Mini moment

Het creëren van mooie herinneringen voor de hele familie is een bijzondere manier om gelukkige momenten vast te leggen en te koesteren voor altijd. Of het nu gaat om het uitgebreide ontbijt op zondagochtend, verjaardagen, de oppasdag van opa en oma of vakanties, deze momenten verdienen het om vereeuwigd te worden.

Het creëren van mooie herinneringen voor de hele familie

Neem contact op +

Een professionele familie fotograaf kan helpen bij het vastleggen van deze kostbare momenten op een authentieke en artistieke manier. Door de juiste belichting, compositie en emotie vast te leggen, wordt elke foto een waardevolle herinnering die generaties lang gekoesterd kan worden.
In Zeeland zijn er verschillende fotografen die gespecialiseerd zijn in het vastleggen van familieportretten en het creëren van mooie herinneringen voor de hele familie. Met hun expertise en creativiteit kunnen zij ervoor zorgen dat elk moment wordt vastgelegd op een unieke en persoonlijke manier.Door te investeren in een professionele familie fotograaf, investeer je in het vastleggen van gelukkige momenten die voor altijd gekoesterd kunnen worden. Het creëren van mooie herinneringen voor de hele familie is een waardevolle investering in het verleden, heden en toekomst van jouw dierbaren.
Hoe gaat een familie fotoshoot?

Bij het plannen van een familie fotoshoot in Zeeland is het belangrijk om eerst een geschikte locatie en setting te kiezen. Of jullie nu de voorkeur geven aan een strandsetting, een bosrijke omgeving of een pittoresk dorpje, de juiste achtergrond kan de sfeer van de foto's bepalen. Om er voor te zorgen dat jullie zo min mogelijk bezig zijn met de camera is het slim om een activiteit te kiezen voor tijdens jullie fotoshoot. Gaan jullie picknicken of lekker een dag je naar het strand? Tijdens deze activiteit ben ik er om de spontane momenten vast te leggen. Op die manier worden de echte emoties en interacties binnen de familie vastgelegd. Na de fotoshoot zal ik aan de slag gaan met de nabewerking van de foto's, waarbij de belichting, kleuren en eventuele oneffenheden worden geoptimaliseerd. Tenslotte zullen de eindresultaten aan jullie worden opgeleverd, zodat jullie kunnen genieten van de prachtige herinneringen die zijn vastgelegd tijdens de familie fotoshoot in Zeeland.


+ Lees meer

Voorafgaand aan de fotosessie ontvang je van mij een vragenlijst waardoor ik jullie beter leer kennen. Dit zijn geen ingewikkelde vragen, maar geven mij inzicht in wat jullie leuk vinden om te doen als gezin, wat jullie muzieksmaak is en hoe jullie band is.

04. Welke informatie heb je nodig van ons voordat de fotosessie begint?

Ik ben inmiddels al 5 jaar actief als professionele fotograaf! Ik heb hierin ervaring opgedaan in bruiloftfotografie en gezinsshoots. Daarbij heb ik mijn eigen documentaire fotografiestijl ontdekt.

03. Hoelang ben je al actief als professionele fotograaf?

Voor gezinsshoots kan een klant indien gewenst een videocall plannen. Hierin bespreken we wie jullie zijn als gezin, wat jullie graag doen en welke activiteit bij jullie past als gezin. Uiteindelijk maken we dan samen de keuze welke activiteit tijdens de shoot uitgevoerd zal worden.

02. Hoe kunnen we ons voorbereiden op de gezinsshoot?

Wil je een familieshoot boeken, reserveer dan 1 tot 3 maanden van tevoren om teleurstellingen te voorkomen. Ik neem namelijk maar een beperkt aantal bruiloften en gezinsshoots per maand aan.

01. Wat is het ideale moment om jou voor gezinsfotografie te boeken?

Veelgestelde vragen

+ Neem contact met mij op

Voor familieshoots kun je kiezen uit een drietal pakketten. Vooraf betaal je de prijs voor het kleinste pakket. Na de shoot kan je het pakket kiezen met digitale bestanden en album die het beste bij jullie past.

04. Hoe kunnen we de foto's ontvangen en zijn er verschillende pakketopties beschikbaar?

Voor gezinsfotografie is het levertermijn maximaal 3 weken. 


03. Hoelang duurt het doorgaans voordat we onze foto's kunnen verwachten na de gezinsfotografie

Jazeker, de beelden die ik van klanten mag delen, staan op mijn portfoliopagina! Deze bekijk je hier!

02. Kunnen we voorbeeldfoto's zien van eerdere  gezinsfotografie die je hebt gedaan?

Het allerbelangrijkste vind ik dat jullie kleding dragen waar jullie je fijn in voelen en waarin je jezelf herkent. Dus draag vooral wat je zelf wilt. Om toch wat tips te geven : om de aandacht niet te veel af te leiden, werken natuurtinten in jullie kleding het beste. Daarbij is het belangrijk dat niet iedereen in dezelfde kleur gekleed is. Dit geeft namelijk een soort ‘vlek’. Daarnaast wil ik afraden drukke print te dragen. 

01. Zijn er specifieke kledingrichtlijnen die je aanraadt voor de gezinsfotografie?

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Of ben je enthousiast? Neem dan contact met mij op via onderstaand contactformulier.