fotograaf Yerseke

Geloof jij ook dat de echte waarde van gezinsfotografie ligt in het vastleggen van de alledaagse momenten? Die momenten waarop jullie als gezin samen zijn en genieten van de kleine dingen in het leven, zoals een gezellig ontbijt op zondagochtend, een bezoek aan de speeltuin of een dagje naar het strand. Het zijn deze momenten die jullie gezin uniek maken, en die jullie later met warme gevoelens zullen koesteren.

Bij een gezinsfotoshoot in Zeeland kom ik bij jullie langs op een locatie naar keuze, of het nu thuis is, in een pretpark of tijdens jullie vakantie. Ik leg jullie dagelijkse leven vast, zonder poses of geforceerde glimlachen. We kiezen samen een dagdeel uit dat voor jullie het beste uitkomt, en ik leg vast wat jullie als gezin graag doen. Of jullie nu graag bakken, spelen of samen ontspannen, ik zorg ervoor dat jullie echte emoties en momenten worden vastgelegd op een spontane en ongedwongen manier.

Wil je graag meer weten over gezinsfotografie in Zeeland en hoe ik jullie bijzondere momenten kan vastleggen? Neem dan gerust contact met me op voor meer informatie of om een fotoshoot te plannen. Samen creëren we herinneringen die een leven lang meegaan.

Fotograaf YERSEKE

Meer over mij +

Mijn naam is Deborah Hoogendijk ,een familie fotograaf in Zeeland.  Ik geloof dat de echte schoonheid van een gezin te vinden is in de alledaagse momenten. Als specialist in gezinsfotografie in Zeeland, leg ik graag de waardevolle momenten vast die het leven als gezin zo bijzonder maken. Of het nu gaat om een ontspannen ochtendritueel, een gezamenlijke wandeling door de duinen, of een middagje in de speeltuin aan de Zeeuwse kust, ik ben er om jullie verhaal vast te leggen op een authentieke en ongedwongen manier.

Ellena en Moha

We waren helemaal weg van onze foto's van de fotoshoot in Parijs. De kwaliteit, kleuren, en de beelden, het was allemaal perfect.
Je hebt al het plezier, de liefde en de gekte op spectaculaire wijze vastgelegd. Ik had niet verwacht dat het zou gaan zoals het ging, je hebt zeker onze dag gemaakt!
Bedankt en veel succes met toekomstige projecten

Anxdre en Natasha

Wij zijn ontzettend blij met de beelden die wij hebben mogen ontvangen van Deborah.
Alles verliep heel spontaan en ongedwongen. De omgang met onze kinderen ging erg goed en zij liepen dan ook helemaal weg met Deborah.

Ook onze gasten waren vol lof. Het was net alsof er een vriendin extra aanwezig was.

Niels en Marissa

" Deborah is een geweldige fotograaf! Niet alleen haar foto's zijn prachtig, daarnaast weet zij je ook goed op je gemak te stellen door haar spontaniteit en positieve energie.

Onze gasten vonden het ook erg fijn om haar er bij te hebben, het voelde alsof we haar al jaren kenden.

Momenten en emoties zijn heel mooi in beeld gebracht. We hebben een fantastische blijvende herinnering aan onze dag.

Ilse en Sander

Wij zijn ontzettend blij met de beelden die wij hebben mogen ontvangen van Deborah.
Alles verliep heel spontaan en ongedwongen. De omgang met onze kinderen ging erg goed en zij liepen dan ook helemaal weg met Deborah.

Ook onze gasten waren vol lof. Het was net alsof er een vriendin extra aanwezig was

Lieve woorden

Boek een shoot +

•  8 uur fotografie
•  875,-

- Inspiratiegids met leuke activiteiten
- 100 beelden in hoge resolutie
- 20 x 20cm verassingsalbum
- inclusief BTW
 

Groot moment

Boek een shoot +

•  4 uur fotografie
•  595,-

- Inspiratiegids met leuke activiteiten
- 50 beelden in hoge resolutie
- 20 x 20cm verassingsalbum
- inclusief BTW

Medium moment

Boek een shoot +

• 2,5 uur fotografie
• 379,-


- Inspiratiegids met leuke activiteiten
- 15 beelden in hoge resolutie
- Inclusief 15 x 15cm mini verassingsalbum
- inclusief BTW

Mini moment

Op zoek naar een fotograaf in Yerseke voor een familiefotoshoot? Bij mij ben je aan het juiste adres! Ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van spontane momenten tussen familieleden, zodat jullie herinneringen voor altijd worden vastgelegd. Dit doe ik tijdens mijn ' dag uit het leven shoots' waarin ik jullie als gezin of familie volg. Dit kan bij jullie thuis zijn of tijdens een activiteit. Het belangrijkste is dat het volledig bij jullie past en de dynamiek van jullie gezin kan worden vastgelegd.

Als fotograaf in Yerseke heb ik oog voor detail en weet ik precies hoe ik de mooiste beelden kan maken. Of jullie nu graag foto's willen laten maken op een specifieke locatie in Yerseke of juist thuis in een vertrouwde omgeving, alles is mogelijk.

Tijdens de fotoshoot zorg ik ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt, zodat de echte emoties naar boven komen. Geen geforceerde glimlachen, maar oprechte blijdschap en liefde die van de foto's afspatten. Samen plezier maken en genieten. Dit gaat het beste als juist de dagelijkse momenten van een gezin worden vastgelegd. In deze beelden zit de meeste waarde voor later en is iedereen op zijn gemak. 


Fotograaf Yerseke

Voordelen fotograaf Yerseke

Als fotograaf in Yerseke staat de persoonlijke aanpak centraal. Ik hecht veel waarde aan het luisteren naar de wensen van mijn klanten en streef ernaar om deze zo goed mogelijk te vervullen. Door mijn aandacht voor detail en de behoeften van de klant, kan ik een unieke en gepersonaliseerde ervaring bieden. Dit zorgt ervoor dat elke fotoshoot een bijzondere en memorabele ervaring wordt voor mijn klanten. Daarnaast ben ik zelf afkomstig uit een dorpje nabij Yerseke waardoor ik genoeg plekken weet om te fotograferen. 


Kortom, een gezinsfotoshoot bij fotograaf Yerseke Deborah Hoogendijk is de perfecte manier om jullie gezinsleven op een authentieke en onvergetelijke manier vast te leggen. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen mooie herinneringen maken die een leven lang meegaan. Neem vandaag nog contact met me op

Neem contact op +

Tarieven en mogelijkheden 

Als fotograaf Yerseke biedt ik verschillende tarieven en mogelijkheden aan voor  fotoshoots. De duur van de fotoshoots kan variëren, afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een korte reportage voor een familie shoot of een uitgebreide reportage voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag of dagje uit, bij mij ben je aan het juiste adres. Ik zal ervoor zorgen dat jullie  je op je gemak voelen voor de camera en dat het resultaat verbluffend is. 

+ Lees meer

Voorafgaand aan de fotosessie ontvang je van mij een vragenlijst waardoor ik jullie beter leer kennen. Dit zijn geen ingewikkelde vragen, maar geven mij inzicht in wat jullie leuk vinden om te doen als gezin, wat jullie muzieksmaak is en hoe jullie band is.

04. Welke informatie heb je nodig van ons voordat de fotosessie begint?

Ik ben inmiddels al 5 jaar actief als professionele fotograaf! Ik heb hierin ervaring opgedaan in bruiloftfotografie en gezinsshoots. Daarbij heb ik mijn eigen documentaire fotografiestijl ontdekt.

03. Hoelang ben je al actief als professionele fotograaf?

Voor gezinsshoots kan een klant indien gewenst een videocall plannen. Hierin bespreken we wie jullie zijn als gezin, wat jullie graag doen en welke activiteit bij jullie past als gezin. Uiteindelijk maken we dan samen de keuze welke activiteit tijdens de shoot uitgevoerd zal worden.

02. Hoe kunnen we ons voorbereiden op de gezinsshoot?

Wil je een familieshoot boeken, reserveer dan 1 tot 3 maanden van tevoren om teleurstellingen te voorkomen. Ik neem namelijk maar een beperkt aantal bruiloften en gezinsshoots per maand aan.

01. Wat is het ideale moment om jou voor gezinsfotografie te boeken?

Veelgestelde vragen

+ Neem contact met mij op

Voor familieshoots kun je kiezen uit een drietal pakketten. Vooraf betaal je de prijs voor het kleinste pakket. Na de shoot kan je het pakket kiezen met digitale bestanden en album die het beste bij jullie past.

04. Hoe kunnen we de foto's ontvangen en zijn er verschillende pakketopties beschikbaar?

Voor gezinsfotografie is het levertermijn maximaal 3 weken. 


03. Hoelang duurt het doorgaans voordat we onze foto's kunnen verwachten na de gezinsfotografie

Jazeker, de beelden die ik van klanten mag delen, staan op mijn portfoliopagina! Deze bekijk je hier!

02. Kunnen we voorbeeldfoto's zien van eerdere  gezinsfotografie die je hebt gedaan?

Het allerbelangrijkste vind ik dat jullie kleding dragen waar jullie je fijn in voelen en waarin je jezelf herkent. Dus draag vooral wat je zelf wilt. Om toch wat tips te geven : om de aandacht niet te veel af te leiden, werken natuurtinten in jullie kleding het beste. Daarbij is het belangrijk dat niet iedereen in dezelfde kleur gekleed is. Dit geeft namelijk een soort ‘vlek’. Daarnaast wil ik afraden drukke print te dragen. 

01. Zijn er specifieke kledingrichtlijnen die je aanraadt voor de gezinsfotografie?

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Of ben je enthousiast? Neem dan contact met mij op via onderstaand contactformulier.