Every family has a story to tell

+ Bekijk PORTFOLIO

Papa kietelen, mama knuffelen. Samen wedstrijdjes rennen en met elkaar plezier maken op een locatie die bij jullie past. Dit kan in het bos zijn, op het strand of in een park waar jullie graag komen. De duinen zijn mijn favoriet!

Sinds ik zelf moeder ben voel ik nog meer de waarde van foto's. Je kleintjes worden zo snel groot en de tijd lijkt voorbij te vliegen.

Thuis probeer ik zoveel mogelijk herinneringen vast te leggen, en ik vind het ontzettend leuk om dat ook voor jullie te doen. Ik hoop jullie natuurlijk binnenkort voor mijn camera te ontmoeten.

Family stories

Love Always

+ Bekijk PORTFOLIO

Romantiek, plezier maar ook emotie. Op een prachtige locatie door jullie uitgekozen. Samen maken we een prachtige reportage van jullie om nooit meer te vergeten. 

Love stories

+ Bekijk portfolio

In Verwachting ➵ Je bent zwanger. Dit is een hele bijzondere periode in je leven , een belangrijke gebeurtenis komt steeds dichterbij en voordat jullie kleintje er is, is het speciaal om dit vast te leggen. Alleen, met je partner, of misschien andere kinderen, alle opties zijn mogelijk. De foto’s worden in overleg gemaakt op een mooie buitenlocatie of bij jullie thuis, net wat jullie fijn vinden.

Newborn  ➵ De eerste momentjes van jullie als gezin zijn heel speciaal en door ze vast te laten leggen, worden ze onvergetelijk en kan je er ieder moment nog even naar terug.  Alles aan je kleine baby is speciaal, de kleine vingertjes, de lieve gaapjes en de schattige donshaartjes. Lekker bij papa en mama in de armen, of misschien wel geknuffeld worden door grote broertjes of zusjes. We doen dit  bij jullie thuis zodat jullie op je gemak zijn en heerlijk kunnen genieten van het moment.

Little miracle growing inside

Giving you all my love

+ Bekijk portfolio

Om een indruk te krijgen van mijn manier van fotograferen, vind je hieronder een selectie van een aantal te gekke bruiloften! 

Wedding Stories