Maak je keuze:

Benieuwd naar eerdere beelden die ik heb mogen maken? Hieronder kan je mijn werk bekijken. 

Bekijk een selectie van mijn eerdere werk

Portfolio

Pakket 1

Info & prijzen

NU BOEKEN

Een kleine impressie van voorgaande bruiloften die ik mocht vastleggen.

Galerij bruiloft

Pakket 2

Info & prijzen

NU BOEKEN

Op sommige momenten besef je het in eens ' Je kind wordt groot'. De tijd gaat echt veel te snel. Die onschuldige, of misschien juist doordringende blik veranderd en valt niet meer terug te halen. Het is een herinnering. En zonder beeld is het een herinnering die langzaam vervaagd. 

Galerij pakket 2

Pakket 3

Info & prijzen

NU BOEKEN

Ben je opzoek naar een fotoshoot voor je gezin in Zeeland? Of wil je graag  een newbornshoot op een bijzondere locatie? Een aantal keer per jaar organiseer ik minishoots. Deze vinden plaats op vaste dagen.  Ik organiseer shoots in mijn druivenkas. Of wat dacht je van een shoot als gezin tijdens zonsondergang in een graanveld?

Galerij pakket 4

Ilse & Sander

" Wij hebben een fantastische bruiloft gehad en daar heeft Deborah aan bijgedragen. Vanaf het moment dat we haar hebben we gevraagd voor onze bruiloft hebben we daar alle vertrouwen in gehad. Het contact over de bruiloft verliep heel prettig.

Tijdens onze dag voelde het alsof er een vriendin aanwezig was. Heel prettig en wij kregen dan ook veel complimenten van onze gasten.

Monique & sam

"Deborah heeft (nu al) prachtig werk afgeleverd en dan hebben we alleen nog maar de preview ontvangen! Binnen 1 dag hadden we de eerste 5 foto’s al binnen! Behalve dat is Deborah geweldig gezellig met een oog voor detail. We raden haar zeker aan!

Mark & Melanie

Deborah heeft echt passie voor haar werk. Ze is de hele dag bij onze prachtige dag aanwezig geweest en wist onopvallend de prachtigste plaatjes te schieten met alle emoties erin verwerkt die er op deze dag waren. Ze is een echte perfectionist en dit zie je terug in haar werk. Elk detail staat op de foto. Ze denkt enorm met je mee, als bruid en bruidegom heb je zoveel aan je hoofd, maar Deborah denkt overal aan ! Wat een lol hebben we ook gehad die dag! We zijn haar meer dan dankbaar. Lieve Deborah je bent een topper! 

BOEK NU

  Klaar om jouw mooiste moment te laten vastleggen?

Let's make magic.