Als gezinsfotograaf in Zeeland leg ik graag jullie dagelijkse leven vast op een manier die natuurlijk en ongedwongen is. Of het nu gaat om een gezellige ochtendwandeling langs de Zeeuwse kust, een middagje picknicken in het bos, of samen spelen in de achtertuin, ik ben erbij om jullie verhaal te documenteren.

Juist de alledaagse momenten uit jullie leven zijn de moeite waard om vast te leggen. Denk aan het ontbijt op zondagochtend, de knuffels voor het slapengaan, of de avonturen tijdens een dagje uit in Zeeland. Dit zijn de herinneringen die jullie later nog graag willen koesteren.


+ Meer lezen 

GEZINSFOTOGRAFIE IN ZEELAND

Meer over mij +

Mijn naam is Deborah Hoogendijk ,een familie fotograaf in Zeeland.  Ik geloof dat de echte schoonheid van een gezin te vinden is in de alledaagse momenten. Als specialist in gezinsfotografie in Zeeland, leg ik graag de waardevolle momenten vast die het leven als gezin zo bijzonder maken. Of het nu gaat om een ontspannen ochtendritueel, een gezamenlijke wandeling door de duinen, of een middagje in de speeltuin aan de Zeeuwse kust, ik ben er om jullie verhaal vast te leggen op een authentieke en ongedwongen manier.

Ellena en Moha

We waren helemaal weg van onze foto's van de fotoshoot in Parijs. De kwaliteit, kleuren, en de beelden, het was allemaal perfect.
Je hebt al het plezier, de liefde en de gekte op spectaculaire wijze vastgelegd. Ik had niet verwacht dat het zou gaan zoals het ging, je hebt zeker onze dag gemaakt!
Bedankt en veel succes met toekomstige projecten

Anxdre en Natasha

Wij zijn ontzettend blij met de beelden die wij hebben mogen ontvangen van Deborah.
Alles verliep heel spontaan en ongedwongen. De omgang met onze kinderen ging erg goed en zij liepen dan ook helemaal weg met Deborah.

Ook onze gasten waren vol lof. Het was net alsof er een vriendin extra aanwezig was.

Niels en Marissa

" Deborah is een geweldige fotograaf! Niet alleen haar foto's zijn prachtig, daarnaast weet zij je ook goed op je gemak te stellen door haar spontaniteit en positieve energie.

Onze gasten vonden het ook erg fijn om haar er bij te hebben, het voelde alsof we haar al jaren kenden.

Momenten en emoties zijn heel mooi in beeld gebracht. We hebben een fantastische blijvende herinnering aan onze dag.

Ilse en Sander

Wij zijn ontzettend blij met de beelden die wij hebben mogen ontvangen van Deborah.
Alles verliep heel spontaan en ongedwongen. De omgang met onze kinderen ging erg goed en zij liepen dan ook helemaal weg met Deborah.

Ook onze gasten waren vol lof. Het was net alsof er een vriendin extra aanwezig was

Lieve woorden

Boek een shoot +

•  8 uur fotografie
•  875,-

- Inspiratiegids met leuke activiteiten
- 100 beelden in hoge resolutie
- 20 x 20cm verassingsalbum
- inclusief BTW
 

Groot moment

Boek een shoot +

•  4 uur fotografie
•  595,-

- Inspiratiegids met leuke activiteiten
- 50 beelden in hoge resolutie
- 20 x 20cm verassingsalbum
- inclusief BTW

Medium moment

Boek een shoot +

• 2,5 uur fotografie
• 379,-


- Inspiratiegids met leuke activiteiten
- 15 beelden in hoge resolutie
- Inclusief 15 x 15cm mini verassingsalbum
- inclusief BTW

Mini moment

Een originele fotoshoot voor een gezin in Zeeland geen traditionele, geposeerde sessie te zijn. In plaats daarvan duik ik met jullie gezin in jullie dagelijkse leven aan de Zeeuwse kust, waarbij we de spontane momenten vastleggen die jullie uniek maken. Van het ontbijt met versgebakken Zeeuwse bolus tot het bouwen van zandkastelen op het strand van Renesse, ik sta klaar om jullie leven te documenteren zoals het echt is.

Stel je eens voor: het is zondagochtend en jullie genieten samen van een uitgebreid ontbijt met uitzicht op de Zeeuwse polders. Terwijl de geur van versgebakken broodjes door het huis zweeft, zitten jullie gezellig aan tafel en bespreken jullie de plannen voor de dag aan de Zeeuwse kust. Misschien staat er een bezoek aan Neeltje Jans op de agenda, of gaan jullie lekker uitwaaien op het strand van Domburg. Wat het ook is, ik ben erbij om deze bijzondere momenten vast te leggen, zodat jullie er nog jarenlang van kunnen genieten.

familie fotoshoot zeeland

Fotoshoot gezin Zeeland

Een gezinsfotoshoot in Zeeland bij Deborah Hoogendijk Fotografie is meer dan alleen een fotoshoot; het is een kans om jullie gezinsdynamiek, emoties en liefde voor elkaar vast te leggen op een manier die echt authentiek is. Geen geforceerde glimlachen of gestileerde poses, maar echte momenten van geluk, verbondenheid en liefde.

En wat mag je verwachten tijdens een gezinsfotoshoot in Zeeland? Het begint allemaal met een kennismakingsgesprek, waarin we jullie wensen en verwachtingen bespreken. Vervolgens plannen we samen een dag en tijd die voor jullie gezin het beste uitkomt. Of het nu gaat om een doordeweekse ochtend in Middelburg of een weekendmiddag in Vlissingen, ik pas me aan jullie schema aan.

Op de dag van de shoot kom ik bij jullie thuis of op een andere locatie in Zeeland die voor jullie betekenisvol is. Samen verkennen we de omgeving en bespreken we de activiteiten die jullie graag willen doen. Misschien is er een favoriet park in Goes waar jullie graag wandelen, of een gezellig café in Zierikzee waar jullie graag een kopje koffie drinken. Wat het ook is, ik zorg ervoor dat jullie je op je gemak voelen en volledig jezelf kunnen zijn.

Tijdens de shoot ben ik als een vlieg op de muur, waarbij ik jullie gezinsleven vastleg zonder in te grijpen of te regisseren. Ik ben er om de spontane momenten vast te leggen terwijl jullie gewoon jullie ding doen. Of het nu gaat om het bouwen van een zandkasteel op het strand van Cadzand, het plukken van verse appels in een Zeeuwse boomgaard, of het knuffelen met de lammetjes op de kinderboerderij in Vlissingen, ik ben erbij om deze momenten voor altijd vast te leggen.

Na de shoot ga ik aan de slag met het selecteren en bewerken van de beste foto's, die ik vervolgens aan jullie zal presenteren in een prachtig album of fotoboek. Dit album zal een tastbare herinnering zijn aan jullie gezinsavonturen in Zeeland, die jullie keer op keer kunnen herbeleven.

Kortom, een gezinsfotoshoot in Zeeland bij Deborah Hoogendijk Fotografie is de perfecte manier om jullie gezinsleven op een authentieke en onvergetelijke manier vast te leggen. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen mooie herinneringen maken die een leven lang meegaan. Neem vandaag nog contact met me op

Neem contact op +

+ Lees meer

Voorafgaand aan de fotosessie ontvang je van mij een vragenlijst waardoor ik jullie beter leer kennen. Dit zijn geen ingewikkelde vragen, maar geven mij inzicht in wat jullie leuk vinden om te doen als gezin, wat jullie muzieksmaak is en hoe jullie band is.

04. Welke informatie heb je nodig van ons voordat de fotosessie begint?

Ik ben inmiddels al 5 jaar actief als professionele fotograaf! Ik heb hierin ervaring opgedaan in bruiloftfotografie en gezinsshoots. Daarbij heb ik mijn eigen documentaire fotografiestijl ontdekt.

03. Hoelang ben je al actief als professionele fotograaf?

Voor gezinsshoots kan een klant indien gewenst een videocall plannen. Hierin bespreken we wie jullie zijn als gezin, wat jullie graag doen en welke activiteit bij jullie past als gezin. Uiteindelijk maken we dan samen de keuze welke activiteit tijdens de shoot uitgevoerd zal worden.

02. Hoe kunnen we ons voorbereiden op de gezinsshoot?

Wil je een familieshoot boeken, reserveer dan 1 tot 3 maanden van tevoren om teleurstellingen te voorkomen. Ik neem namelijk maar een beperkt aantal bruiloften en gezinsshoots per maand aan.

01. Wat is het ideale moment om jou voor gezinsfotografie te boeken?

Veelgestelde vragen

+ Neem contact met mij op

Voor familieshoots kun je kiezen uit een drietal pakketten. Vooraf betaal je de prijs voor het kleinste pakket. Na de shoot kan je het pakket kiezen met digitale bestanden en album die het beste bij jullie past.

04. Hoe kunnen we de foto's ontvangen en zijn er verschillende pakketopties beschikbaar?

Voor gezinsfotografie is het levertermijn maximaal 3 weken. 


03. Hoelang duurt het doorgaans voordat we onze foto's kunnen verwachten na de gezinsfotografie

Jazeker, de beelden die ik van klanten mag delen, staan op mijn portfoliopagina! Deze bekijk je hier!

02. Kunnen we voorbeeldfoto's zien van eerdere  gezinsfotografie die je hebt gedaan?

Het allerbelangrijkste vind ik dat jullie kleding dragen waar jullie je fijn in voelen en waarin je jezelf herkent. Dus draag vooral wat je zelf wilt. Om toch wat tips te geven : om de aandacht niet te veel af te leiden, werken natuurtinten in jullie kleding het beste. Daarbij is het belangrijk dat niet iedereen in dezelfde kleur gekleed is. Dit geeft namelijk een soort ‘vlek’. Daarnaast wil ik afraden drukke print te dragen. 

01. Zijn er specifieke kledingrichtlijnen die je aanraadt voor de gezinsfotografie?

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Of ben je enthousiast? Neem dan contact met mij op via onderstaand contactformulier.