FOTOGRAAF ZEELAND

Ben jij ook van mening dat de essentie van gezinsfotografie schuilt in het vastleggen van alledaagse momenten? Die kostbare ogenblikken waarop jullie als familie samenzijn en genieten van de eenvoudige momenten van het leven, zoals een gezellig ontbijt op zondagochtend, een uitje naar de speeltuin of een dagje aan het strand. Het zijn deze momenten die jullie gezin zo bijzonder maken en waar jullie later met warmte aan zullen terugdenken.

Als familie fotograaf in Zeeland kom ik bij jullie thuis op een locatie naar keuze, of het nu in de vertrouwde omgeving is, in een pretpark of tijdens jullie welverdiende vakantie. Ik leg jullie dagelijkse leven vast zonder poses of geforceerde glimlachen. Samen kiezen we een geschikt moment uit dat past bij jullie schema, en ik leg vast wat jullie als familie graag doen. Of het nu bakken, spelen of ontspannen is, ik zorg ervoor dat jullie echte emoties en momenten op een spontane en ongedwongen manier worden vastgelegd.

Ben je benieuwd naar meer informatie over familiefotografie in Zeeland en hoe ik jullie speciale momenten kan vastleggen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor meer details of om een fotoshoot te plannen. Laten we samen herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Fotograaf Zeeland : het vastleggen van een verhaal

Meer over mij +

Mijn naam is Deborah Hoogendijk ,een fotograaf uit Zeeland.  Ik geloof dat de echte schoonheid van een gezin te vinden is in de alledaagse momenten. Als specialist in gezinsfotografie in Zeeland, leg ik graag de waardevolle momenten vast die het leven als gezin zo bijzonder maken. Of het nu gaat om een ontspannen ochtendritueel, een gezamenlijke wandeling door de duinen, of een middagje in de speeltuin aan de Zeeuwse kust, ik ben er om jullie verhaal vast te leggen op een authentieke en ongedwongen manier.

Ellena en Moha

We waren helemaal weg van onze foto's van de fotoshoot in Parijs. De kwaliteit, kleuren, en de beelden, het was allemaal perfect.
Je hebt al het plezier, de liefde en de gekte op spectaculaire wijze vastgelegd. Ik had niet verwacht dat het zou gaan zoals het ging, je hebt zeker onze dag gemaakt!
Bedankt en veel succes met toekomstige projecten

Anxdre en Natasha

Wij zijn ontzettend blij met de beelden die wij hebben mogen ontvangen van Deborah.
Alles verliep heel spontaan en ongedwongen. De omgang met onze kinderen ging erg goed en zij liepen dan ook helemaal weg met Deborah.

Ook onze gasten waren vol lof. Het was net alsof er een vriendin extra aanwezig was.

Niels en Marissa

" Deborah is een geweldige fotograaf! Niet alleen haar foto's zijn prachtig, daarnaast weet zij je ook goed op je gemak te stellen door haar spontaniteit en positieve energie.

Onze gasten vonden het ook erg fijn om haar er bij te hebben, het voelde alsof we haar al jaren kenden.

Momenten en emoties zijn heel mooi in beeld gebracht. We hebben een fantastische blijvende herinnering aan onze dag.

Ilse en Sander

Wij zijn ontzettend blij met de beelden die wij hebben mogen ontvangen van Deborah.
Alles verliep heel spontaan en ongedwongen. De omgang met onze kinderen ging erg goed en zij liepen dan ook helemaal weg met Deborah.

Ook onze gasten waren vol lof. Het was net alsof er een vriendin extra aanwezig was

Lieve woorden

Boek een shoot +

•  8 uur fotografie
•  875,-

- Inspiratiegids met leuke activiteiten
- 100 beelden in hoge resolutie
- 20 x 20cm verassingsalbum
- inclusief BTW
 

Groot moment

Boek een shoot +

•  4 uur fotografie
•  595,-

- Inspiratiegids met leuke activiteiten
- 50 beelden in hoge resolutie
- 20 x 20cm verassingsalbum
- inclusief BTW

Medium moment

Boek een shoot +

• 2,5 uur fotografie
• 379,-


- Inspiratiegids met leuke activiteiten
- 15 beelden in hoge resolutie
- Inclusief 15 x 15cm mini verassingsalbum
- inclusief BTW

Mini moment

Als documentair trouw- en gezinsfotograaf in Zeeland hanteer ik een unieke werkwijze die gericht is op het vastleggen van echte en spontane momenten. Mijn fotografie stijl wordt gekenmerkt door natuurlijk licht, levendige kleuren en een ongedwongen sfeer. 

Voorafgaand aan de fotoshoot heb ik altijd een kennismakingsgesprek met mijn klanten om hun wensen en verwachtingen te bespreken. Dit helpt mij om een goed beeld te krijgen van het gezin of het bruidspaar en om een persoonlijke band op te bouwen.

Tijdens de fotoshoot probeer ik mij zo min mogelijk te mengen in de situatie en laat ik de gebeurtenissen op een natuurlijke manier plaatsvinden. Ik moedig mijn klanten aan om zichzelf te zijn en plezier te hebben, zodat ik hun ware emoties en persoonlijkheden kan vastleggen.

Na de fotoshoot neem ik de tijd om de beelden zorgvuldig te selecteren en te bewerken. Ik streef ernaar om een mooie mix van spontane momenten en geposeerde foto's af te leveren, die een blijvende herinnering vormen voor mijn klanten.

Mijn doel als fotograaf in Zeeland is om waardevolle en tijdloze beelden te creëren die generaties lang gekoesterd kunnen worden. Met mijn passie voor fotografie en oog voor detail, zorg ik ervoor dat elk beeld een uniek verhaal vertelt en emoties oproept bij de kijker.

Werkwijze documentair trouw- en gezinsfotograaf Zeeland

Neem contact op +

Voordelen documentair fotograaf Zeeland

Als documentair fotograaf uit Zeeland heeft mijn fotografie vele voordelen ten opzichte van andere fotografen. Allereerst is het belangrijkste voordeel van een documentair fotograaf dat ik in staat ben om een verhaal te vertellen door middel van beelden. Door de andere manier van kijken , kan ik momenten vastleggen die anders misschien gemist zouden worden. Hierdoor krijgt de kijker een compleet beeld van de gebeurtenis of situatie die wordt vastgelegd. Daarnaast breng ik als documentair fotograaf uit Zeeland ook een lokale expertise met mij mee. Tot slot zorgt de specialisatie in documentaire fotografie ervoor dat ik als fotograaf de juiste vaardigheden en technieken beheerst om een verhaal op een krachtige en impactvolle manier over te brengen. Met deze voordelen is een documentair fotograaf uit Zeeland de perfecte keuze voor het vastleggen van bijzondere momenten en gebeurtenissen in deze regio.

Oplevering foto's fotograaf Zeeland

Na een reportage  met de fotograaf uit Zeeland, is het moment aangebroken voor de oplevering van de foto's. Als fotograaf stuur ik de gekozen digitale bestanden naar de klant ,zodat deze ze gemakkelijk via een online omgeving kan downloaden en delen. Het is altijd spannend om het eindresultaat te zien en te genieten van de prachtige beelden die zijn vastgelegd tijdens de fotosessie. Als fotograaf uit Zeeland sta ik bekend om mijn professionele aanpak en oog voor detail, waardoor de klant verzekerd is van hoogwaardige fotografie. Met trots worden de foto's ontvangen en kunnen ze direct worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals social media, prints of website. De samenwerking met de fotograaf uit Zeeland heeft geleid tot schitterende beelden die nog lang gekoesterd zullen worden.
+ Lees meer

Voorafgaand aan de fotosessie ontvang je van mij een vragenlijst waardoor ik jullie beter leer kennen. Dit zijn geen ingewikkelde vragen, maar geven mij inzicht in wat jullie leuk vinden om te doen als gezin, wat jullie muzieksmaak is en hoe jullie band is.

04. Welke informatie heb je nodig van ons voordat de fotosessie begint?

Ik ben inmiddels al 5 jaar actief als professionele fotograaf! Ik heb hierin ervaring opgedaan in bruiloftfotografie en gezinsshoots. Daarbij heb ik mijn eigen documentaire fotografiestijl ontdekt.

03. Hoelang ben je al actief als professioneel fotograaf zeeland?

Voor gezinsshoots kan een klant indien gewenst een videocall plannen. Hierin bespreken we wie jullie zijn als gezin, wat jullie graag doen en welke activiteit bij jullie past als gezin. Uiteindelijk maken we dan samen de keuze welke activiteit tijdens de shoot uitgevoerd zal worden.

02. Hoe kunnen we ons voorbereiden op de gezinsshoot?

Wil je een familieshoot boeken, reserveer dan 1 tot 3 maanden van tevoren om teleurstellingen te voorkomen. Ik neem namelijk maar een beperkt aantal bruiloften en gezinsshoots per maand aan.

01. Wat is het ideale moment om jou als fotograaf zeeland voor gezinsfotografie te boeken?

Veelgestelde vragen

+ Neem contact met mij op

Voor familieshoots kun je kiezen uit een drietal pakketten. Vooraf betaal je de prijs voor het kleinste pakket. Na de shoot kan je het pakket kiezen met digitale bestanden en album die het beste bij jullie past.

04. Hoe kunnen we de foto's ontvangen en zijn er verschillende pakketopties beschikbaar?

Voor gezinsfotografie is het levertermijn maximaal 3 weken. 


03. Hoelang duurt het doorgaans voordat we onze foto's kunnen verwachten na de gezinsfotografie

Jazeker, de beelden die ik van klanten mag delen, staan op mijn portfoliopagina! Deze bekijk je hier!

02. Kunnen we voorbeeldfoto's zien van eerdere  gezinsfotografie die je hebt gedaan?

Het allerbelangrijkste vind ik dat jullie kleding dragen waar jullie je fijn in voelen en waarin je jezelf herkent. Dus draag vooral wat je zelf wilt. Om toch wat tips te geven : om de aandacht niet te veel af te leiden, werken natuurtinten in jullie kleding het beste. Daarbij is het belangrijk dat niet iedereen in dezelfde kleur gekleed is. Dit geeft namelijk een soort ‘vlek’. Daarnaast wil ik afraden drukke print te dragen. 

01. Zijn er specifieke kledingrichtlijnen die je aanraadt voor de gezinsfotografie?

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Of ben je enthousiast? Neem dan contact met mij op via onderstaand contactformulier.