January 5, 2024

Praktische trouwtips voor bruiloft

FILED IN: Uncategorized

In deze blog vol praktische trouwtips voor bruiloft vind je allerlei tips die jullie trouwdag soepel laten verlopen ,waardoor jullie meer tijd over hebben om fijne herinneringen te maken. Of je nu een paar maanden of slechts een paar dagen verwijderd bent van de grote dag, deze eenvoudige tips zullen ervoor zorgen dat jullie ontspannen kunnen genieten van elk moment.

1. Praktische trouwtips voor bruiloft : Een bruiloft nood Kit: redding in een klein tasje

Laten we beginnen met het essentiële item dat je niet kunt missen – de bruiloft nood Kit. Een tasje gevuld met naald en draad, veiligheidsspelden, pleisters en andere must-haves. Van een losse knoop tot een kleine schram, deze kit staat klaar voor elk noodgeval.

2. Kledingkeuze voor de voorbereiding: Knopen voor kapselbehoud

Bij het aankleden, kies voor een knoopblouse of een jurk met knopen in plaats van een trui. Zo blijft niet alleen je make-up mooi zitten, maar ook je kapsel blijft ongedeerd terwijl je je jurk aantrekt.

3. Praktische trouwtips voor bruiloft : Comfortabele schoenen voor de fotoshoot:

Voor de fotoshoot wil je stralen, maar dat betekent niet dat je niet kunt genieten van comfort. Breng een paar comfortabele schoenen mee voor de fotoshoot, zodat je moeiteloos van het ene perfecte plaatje naar het andere kunt wandelen. Trouwschoenen voor de ceremonie, comfort voor de rest van de dag.

4. Wees voorbereid op wisselend weer: zonnecrème en paraplu’s, pak alles in!

Voor buitenbruiloften: wees voorbereid op alle weersomstandigheden. Praktische trouwtips voor bruiloft : Neem een paraplu mee voor een onverwachte regenbui of zonnebrandcrème voor een plotselinge zonovergoten dag. Een extra laagje kleding kan nooit kwaad, afhankelijk van het seizoen.

5. Zorg voor voldoende eten en drinken.

Tijdens de hectiek van de dag is eten soms het laatste waar je aan denkt. Zorg voor snacks en water om de energie op peil te houden. Een gelukkige buik vertaalt zich naar een gelukkige dag.

6. Maak een overzichtelijk draaiboek

Een gedetailleerd schema is jullie beste vriend. Zorg ervoor dat alles soepel verloopt en er voldoende tijd is voor alle geplande activiteiten en foto’s. Want, zoals ze zeggen, de tijd vliegt als je plezier hebt.

7. Praktische trouwtips voor bruiloft : Vergeet de oplaadkabels niet.

Voorkom lege batterijen op je apparaten door oplaadkabels mee te nemen. Niets is erger dan het missen van het perfecte fotomoment omdat je telefoon het heeft begeven.

8. Neem een adempauze: Momenten van stilte, momenten van vreugde

In de drukte van de dag, neem af en toe een adempauze. Geniet van het moment, ontspan en laad op voor de volgende fase van de dag. Want jullie verdienen het om te genieten van elk speciaal moment.

Dit zijn een aantal handige tips waarmee je je goed kan voorbereiden op je trouwdag. Wil je graag nog meer van dit soort tips ontvangen, bekijk dan mijn gratis brochure via deze link

Wil jij graag een overzichtelijke planner waarin je alle taken en to do’s voor je bruiloft kan opschrijven en in een oogopslag kunt zien wat de volgende taak is? Bekijk dan mijn notion planner voor bruidsparen via deze link.

comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *