January 19, 2024

Familieportretten Rotterdam

FILED IN: Familieshoot

Familie is misschien wel het meest kostbare dat we bezitten. Mijn fotografie gaat verder dan alleen beelden. Het vertelt verhalen, vangt emoties en bewaart momenten die anders verloren zouden gaan in de tijd. Mijn expertise is dan ook documentairefotografie!

Wat voor familieportretten ik vastleg

Ik vind het belangrijk om jullie ├ęchte gezin vast te leggen. Niet de opgezette beelden waar iedereen perfect in de lens kijkt en lacht, maar momenten vastleggen die voor jullie als gezin ritueel of heel belangrijk zijn. Zelf geniet ik op zondag bijvoorbeeld heel erg van een uitgebreid ontbijt waarin we als gezin echt de tijd voor elkaar nemen. Ik moedig spontaniteit aan, vang lachende gezichten en intieme momenten met elkaar. Ik wil dat de persoonlijkheden van ieder gezinslid naar voren komen.

Dat zijn de momenten die ik voor je kan vastleggen en die naar mijn mening nog veel waardevoller zijn! Benieuwd naar mijn portfolio? Die bekijk je hier!

Waarom familieportretten

Familieportretten bieden een moment van rust en reflectie. Het is een kans om echt stil te staan bij het samen zijn en om liefde en verbondenheid vast te leggen. Ik begrijp dit diepgaande belang en weet deze gevoelens te vangen in jullie foto’s, waardoor jullie een tastbare herinnering krijgen van kostbare momenten!

Werkwijze Deborah Hoogendijk Fotografie

Ik zoek graag met jullie naar de perfecte setting. Of dit nu binnen, buiten of ergens op locatie is. Het allerbelangrijkste is dat de locatie aansluit bij jullie gezin. Op de afgesproken dag kom ik 3 tot 4 uur langs. Het dagdeel bespreken we vooraf. Er is tijdens gezinsfotografie ook ruimte voor een mooi familieportret, maar dit gaat op een spontane en ongedwongen manier. Het hoofddoel van de gezinsfotografie is het documentair vastleggen van jullie gezinsleven. Het doen van een activiteit kan heel waardevol zijn omdat jullie als gezin dan zo min mogelijk bezig zijn met mijn lens. De activiteit kan groot of klein zijn. Als het maar puur is. Meer over familieportretten lees je hier!

Contact opnemen

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van familieportretten Rotterdam? Ik vertel je er graag meer over! Neem vrijblijvend contact met me op of volg me op Instagram! Ik hoor heel graag van je!

comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *