January 10, 2023

Trouwlocaties in Zeeland

FILED IN: Bruiloften

Trouwlocaties in Zeeland

Er is een grote diversiteit aan trouwlocaties in Zeeland. Een toffe locatie doet zoveel met de sfeer van jullie bruiloft. Kies een locatie die echt bij jullie past. Kijk goed naar de uitstraling, de aankleding en de omgeving. Als jij heel blij wordt van mooie trouwbeelden in een bos of strand, kies dan niet voor een trouwlocatie met veel groen gras er om heen. Tenzij je de mogelijkheid heb om op een andere locatie de shoot te doen. Kijk goed naar je budget, wensen en verwachtingen en zorg dat je dit goed op een rijtje heb bij de keuzes die je maakt.

Trouwlocaties in Zeeland – boerderij

Trouwlocatie Dijk en weel – S’gravenpolder

Langs de dijk in s’gravenpolder vindt je locatie Dijk en Weel. Deze locatie heeft een hele mooie grote oude boerenschuur tot zijn beschikking. Met zo’n ruimte kun je doen wat je wilt! De steunbalken geven de ruimte een heel eigen karakter. Heel authentiek en intiem. Dit is zeker 1 van mijn favoriete trouwlocaties in Zeeland

Trouwlocaties in Zeeland Locatie Dijk en Weel 's gravenpolder Zeeland
Dijk & Weel s’ Gravenpolder

Land & Zeezicht – Kamperlandwebsite

Land & Zeezicht is een monumentale boerderij te midden van de polders van het Zeeuwse plaatsje Kamperland. De authentieke schuur heeft ruimte voor iedereen. Daarnaast is er voor kinderen de mogelijkheid om lekker buiten te spelen.

kasteel/slot

Slot Moermond – Renessewebsite

Wil je graag trouwen op een prachtig landgoed met een brede oprijlaan en een unieke slotbrug? Dan is slot Moermond de locatie die je zoekt. Deze locatie heeft alles wat er nodig is voor een romantische huwelijksdag.

Slot oostende – Goes website

Bij dit prachtige slot in Goes heb je de keuze uit meerdere zalen. Deze trouwlocatie in Zeeland is uniek vanwege de bierbrouwerij die er gevestigd is . Hier kan je met je gasten een rondleiding doen. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om te blijven slapen.

Kapel van Hoogelande – Grijpskerke – website

In grijpskerke vindt het kapel van Hoogelande. Een unieke en intieme plek om je bruiloft te vieren. Het is een prachtige plek met hoge ramen. Ook kan je gebruik maken van de tuin. Alle ingrediënten voor een perfecte ceremonie.

Kasteel Westhove – Oostkapelle – website

Dit mooie kasteel, compleet met torens en een slotgracht, ligt op loopafstand van het strand. Met zijn authentieke zalen, en de mogelijkheid om er te blijven slapen is het een perfecte trouwlocatie in Zeeland om jullie liefde te vieren. Na jullie huwelijksdag kunnen jullie lekker nagenieten met een dagje strand.

Het Arendsslot, ‘s-Heer Arendskerke website

Voor een kleinschalige bruiloft ben je op deze trouwlocatie in Zeeland op de juiste plek. Maak jullie huwelijk compleet met een Frans tintje op kasteel Het Arendsslot. Een romantische fotoshoot, aansluitende lunch, de ceremonie, een bruidstaart, de bruidsborrel en in alle privacy genieten van de huwelijksdag van jullie dromen.

Trouwlocaties in Zeeland – strand

OesterdamTholenwebsite

Wil je graag een ibiza stijl wedding? Dan ben je bij oesterdam in Tholen op de juiste plek. De ceremonie kan worden gevierd op een eigen privé strand of op een panoramisch dakterras. Nog een voordeel van deze locatie is dat alles op 1 locatie kan plaatsvinden. Vanaf de voorbereidingen tot aan het feest. En wil je het helemaal goed aanpakken dan kan je ook op deze locatie blijven slapen.

Strandpaviljoen Kaapduin – Koudekerke – website

Gelegen aan het strand van Dishoek vindt je deze locatie. Wat is er romantischer dan elkaar het ja- woord geven tussen de duinen en de zee? Vier jullie liefde op deze locatie met al jullie vrienden en familie met op de achtergrond een ondergaande zon. Romantischer kan bijna niet.

comments +

  1. […] naar andere trouwlocaties in Zeeland? Lees dan deze […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *