June 13, 2021

Zwangerschapsshoot in Zeeland.

Wat is het toch heerlijk om in het prachtige Zeeland te wonen. Lekker dichtbij het strand en dus altijd een mooie plek voor een shoot in de buurt. Als je mij vraagt wat mijn favoriete locatie is voor een shoot dan is dit zeker het strand. Er is water en zand maar ook zijn er duinen. Genoeg elementen om afwisseling te laten zien tijdens een shoot. Ik vraag altijd of mijn klanten al een locatie in gedachten hebben voor een shoot. Vaak is het antwoord dan ook in de duinen maar ook op het strand. Het is dus niet alleen mijn favoriet maar dus ook zeker van mijn klanten. Dit betekend natuurlijk niet dat andere locaties niet leuk zijn. In de binnenstad is ook heel tof om te doen! Dit zal ik nog eens laten zien in een andere blog. Maar nu eerst een blog over een zwangerschapsshoot in Zeeland.

Zwangerschapsshoot in Zeeland op Strand Dishoek

Zo mocht ik Angela voor een zwangerschapsshoot in Zeeland vastleggen op strand Dishoek vastleggen. Dishoek is een klein plaatsje tussen Zoutelande (wie kent het niet sinds het nummer van blöf? 😉 ) en Vlissingen. Dit is mijn favoriete strand voor een zwangerschapsshoot in Zeeland.

Angela is zwanger van haar tweede kindje en wil hier graag een mooie herinnering aan over houden. Om deze reden spraken wij af tijdens het gouden uurtje (zonsondergang). Het is altijd maar even afwachten hoe de weersverwachting in Nederland uit pakt want die is nog wel eens wisselvallig, maar gelukkig was de zonsondergang tijdens de shoot prachtig. Maar ook tijdens een bewolkte dag kunnen er mooie beelden gemaakt worden. Een zonsondergang is dus zeker geen must.

Hieronder volgt een kleine impressie van deze zwangerschapshoot in Zeeland.

Cliënt closet

De jurk die Angela draagt komt van Lot. Dit is één van mijn favoriete winkels als het om mooie kleding voor shoots gaat. Lot verkoopt prachtige jurken Deze jurk is er 1 uit mijn cliënt closet. Dit betekend dat je kosteloos gebruik mag maken van deze jurk als je een shoot bij mij heb geboekt.

Wil je meer werk van mij zien? Neem dan een kijkje op mijn portfolio pagina.

Zwangerschapshoot op het strand in zeeland tijdens zonsondergang
zwangerschapsshoot in zeeland
Zwangerschapsshoot in Zeeland
Zwangerschapsshoot in Zeeland
Zwangerschapsshoot in Zeeland

comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *